Rihanna kariyerinin ilk günlerindeki pişmanlığını anlattı... " Bir anne olarak utanç duyuyorum" - Haber Jet

Rihanna kariyerinin ilk günlerindeki pişmanlığını anlattı… ” Bir anne olarak utanç duyuyorum”

Dünyaca ünlü sanatçı Rihanna, geçtiğimiz günlerde İngiliz Vogue dergisine verdiği röportajda kariyerinin ilk günlerindeki pişmanlığından bahsetti. Rihanna, geçmişteki bazı kıyafetlerin, özellikle de vücudunu kışkırtıcı bir şekilde sergileyen kıyafetlerin artık onda rahatsızlık hissi uyandırdığını açıkladı.

36 yaşındaki şarkıcı Rihanna, kariyerinin en iyi günlerindeki moda seçimlerine yönelik hislerini daha da detaylandırdı.

“Bir anne olarak geçmişte göğüslerimi ve vücudumu açığa çıkardığım için pişmanım” diyen Rihanna, bu moda seçimleri üzerine düşünürken berbat hissettiğini anlattı.

Hayatının bundan sonraki noktasında bu tarz kıyafetler giymeyeceğini ifade eden iki çocuk annesi ve deneyimli şarkıcı, daha önceki tarzının bazı yönlerinin, özellikle de sergilediği ten miktarının onu rahatsız ettiğini itiraf etti.

Rihanna kariyerinin ilk günlerindeki pişmanlığını anlattı... " Bir anne olarak utanç duyuyorum" 2

“BİR ANNE OLARAK UTANÇ DUYDUM”

Bir kadın ve anne olarak geçirdiği evrimi yansıtan Rihanna, geçmişteki moda açıklamalarına baktığında utanç duyduğunu belirtti.

Rihanna kariyerinin ilk günlerindeki pişmanlığını anlattı... " Bir anne olarak utanç duyuyorum" 3

“İkiyüzlülük gibi gelecek ama hayatımda çok şey yaptım. Meme uçlarım dışarıdaydı, külotum da dışarıdaydı. Ama sanırım bunlar bir anne olarak, gelişmiş bir genç bayan olarak… gençlere vurgu yapan şeyler, bunlar benim bir daha asla yapmayacağım şeyler,” diye açıklama yapan Rihanna şu anda farklı bir insan olduğunu ve eskiden yaptığı moda seçimlerini yapmayacağını belirtti.

Rihanna kariyerinin ilk günlerindeki pişmanlığını anlattı... " Bir anne olarak utanç duyuyorum" 4

Yıllar boyunca en sevdiği kırmızı halı görünümlerinden bazılarından bahseden sanatçı, “Aman Tanrım, bunu gerçekten yaptım mı? Dışarı mı çıktın?’ Bunu şu anda yapmam.” ifadelerini kullandı.

Rihanna kariyerinin ilk günlerindeki pişmanlığını anlattı... " Bir anne olarak utanç duyuyorum" 5

Rihanna’nın şu anda iki çocuğu bulunuyor. 23 aylık oğlu RZA Athelaston Mayers ve 8 aylık oğlu Riot Rose Mayers (her ikisi de erkek).

GündemEditörün SeçtikleriMagazin

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir