Kandilli Rasathanesi ve AFAD son depremleri duyurdu: 22 Mayıs Kahramanmaraş ve Ege’de deprem mi oldu? - Haber Jet

Kandilli Rasathanesi ve AFAD son depremleri duyurdu: 22 Mayıs Kahramanmaraş ve Ege’de deprem mi oldu?

22 Mayıs son dakika deprem haberleri yakından takip ediliyor. Bugün Kahramanmaraş ve çevresinde yaşayan vatandaşlar küçük, büyük sarsıntı demeden az önce deprem mi oldu araştırması yaptı. 22 Mayıs Salı günü Ege'de ve Kahramanmaraş'ta peş peşe sarsıntılar meydana geldi. AFAD ve Kandilli Rasathanesi son depremler listesi bugün Kahramanmaraş ve Ege’de deprem mi oldu? en son nerede deprem oldu sorularına yanıt verdi.

AFAD ve Kandilli Rasathanesi son depremler listesini anlık olarak güncelliyor. En son nerede, kaç şiddetinde deprem olduğunu son depremler ilişkin veriler ile öğrenebiliyoruz.

Bugün sabah saatlerinde Kahramanmaraş’ta meydana gelen küçük ölçekli sarsıntı bölgede yaşayan vatandaşları endişelendirdi.  Deprem kuşağında yer alan ülkemizde sarsıntıların peş peşe meydana gelmesiyle birçok vatandaş son dakika depremleri kontrol ediyor.  Gözler  22 Mayıs Kahramanmaraş’ta deprem mi oldu, kaç şiddetinde deprem oldu sorularının yanıtlarına çevrildi.

KAHRAMANMARAŞ’TA DEPREM

Kandilli Rasathanesi verilerine göre bugün saat 06.43’de Kahramanmaraş Elbistan’da 1.6 şiddetinde bir deprem meydana geldi. Depremin derinliği 7.0 km olarak ölçüldü. Saat 06.17 sıralarında ise Kahramanmaraş Göksun merkez üssü olan 1.3 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi. Kandilli Rasathanesi depremin yerin 7.1 km derinliğinde gerçekleştiğini duyurdu. Kahramanmaraş Tekir’de saat 04.23 sıralarında 2.5 büyüklüğünde  saat 01.44 sıralarında ise Elbistan merkez üssü olan 2.2 büyüklüğünde bir deprem daha kaydedildi.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) internet sitesinde, 22 Mayıs Kahramanmaraş ve Ege’de meydana gelen sarsıntıları listeledi.

Kandilli Rasathanesi Ve Afad Son Depremleri Duyurdu: 22 Mayıs Kahramanmaraş Ve Ege’de Deprem Mi Oldu?

22 MAYIS SON DEPREMLER?

22 Mayıs Çarşamba günü gece saatlerinden itibaren ülkemizde birçok şehirde küçük ölçekte depremler meydana geldi. Sarsıntılar bölgede yaşayan vatandaşlar tarafından hissedilmese de endişeye neden oluyor. Gece saatlerinden itibaren başlayarak kaydedilen verilere göre  22 Mayıs (bugün) Sivas, Ege Denizi, Malatya, Balıkesir ve Bursa’nın da yer aldığı illerde sarsıntılar meydana geldi. Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü meydana gelen depremlerle ilgili bilgileri aktardığı son depremler listesi şu şekilde:

Kandilli Rasathanesi Ve Afad Son Depremleri Duyurdu: 22 Mayıs Kahramanmaraş Ve Ege’de Deprem Mi Oldu?

EN SON DEPREM NEREDE OLDU?

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü’nün son depremleri sıraladığı listeye göre bugün 06.44 itibariyle Sivas-Gürün merkez üssü olan 1.4 büyüklüğünde küçük ölçekte bir deprem meydana geldi. Depremin derinliği 8.7 km olarak ölçüldü.

Kandilli Rasathanesi Ve Afad Son Depremleri Duyurdu: 22 Mayıs Kahramanmaraş Ve Ege’de Deprem Mi Oldu?

Kandilli Rasathanesi ve AFAD Türkiye ve yakın çevresinde meydana gelen depremleri listelerken sarsıntı hisseden vatandaşlar deprem mi oldu merak ediyor.  Vatandaşlar 22 Mayıs son depremler listesini inceleyerek bugün meydana gelen depremlerin şiddeti, saati ve merkez üssü gibi bilgilere ulaşabiliyor.

GündemSon Dakika

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir