Filenin Sultanları maç takvimi belli oldu: Milletler Ligi (VNL) 3. hafta 12-16 Haziran tarihleri arasında Çin'de oynanacak - Haber Jet

Filenin Sultanları maç takvimi belli oldu: Milletler Ligi (VNL) 3. hafta 12-16 Haziran tarihleri arasında Çin’de oynanacak

Filenin Sultanları Milletler Ligi'nin (VNL) 2. haftasını ABD Teksas'ta 4'te 4 yaparak tamamladı. Dünya bir numarası Sultanlar VNL'in son etabını tamamlamak üzere Çin'in Hong Kong şehrine gidecek. 3. hafta maç takvimi ve fikstürü belli oldu. Zehra Güneş antrenmanda dizini incitmesinden dolayı takımda yer alamayacak.

A Milli Kadın Voleybol Takımı, Milletler Ligi serüveninde sona geliyor. Turnuvanın ilk ayağını Türkiye, ikincisini ABD’de oynadıktan sonra üçüncü ve son ayak için Çin’e gidecek. 12 – 16 Haziran tarihleri arasında oynanacak maçların maç takvimi ve fikstürü gündeme geldi.

MİLLETLER LİGİ (VNL) 3. HAFTA MAÇ TAKVİMİ

Üç etaptan oluşan Milletler Ligi’nin son haftası Çin’in Hong Kong şehrinde gerçekleşecek. 12 Haziran’da Çin’de ilk maçına çıkacak olan Sultanlar sırasıyla Tayland, Dominik Cumhuriyeti, Çin ve bu yıl VNL’de henüz yenilgi almayan Brezilya ile karşı karşıya gelecek.

Maç takvimi:

Türkiye-Tayland / 12 Haziran 2024 12.00

Dominik Cumhuriyeti-Türkiye / 13 Haziran 2024 15.30

Çin-Türkiye / 15 Haziran 2024 15.30

Türkiye-Brezilya 16 Haziran 2024 12.00

İlgili Haberler

Filenin Sultanları 3. hafta maç takvimi

ZEHRA GÜNEŞ OYNAYACAK MI?

ABD Teksas’ta düzenlenen turnuvanın ikinci ayağında Güney Kore ve Sırbistan maçlarında yer almayan Zehra Güneş’in neden oynamadığı, Çin’de oynayıp oynamayacağı merak ediliyor.

TRT Spor muhabiri Enes Yalnız’ın haberine göre Zehra Güneş’in antrenmanda dizinden ufak bir sakatlık geçirdiği ve hemen MR çekildiği bilgisini verdi.

Zehra Güneş oynayacak mı?

Tedavisine başlanan Güneş’in tedavi süreci Türkiye’de devam edeceği öğrenildi.

Koltuk değnekleriyle takıma destek olmak için salonda yerini alan Güneş’in Paris Olimpiyat Oyunlarına hazır olması planlanıyor. Bu nedenle Milletler Ligi’nin 3. haftasında kadroda yer almayacak.

Gündem

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir