Donald Trump ve Joe Biden rekabeti ile Solana (SOL) Kasım ayındaki ABD seçimlerinin ardından 400 dolara yükselebilir - Haber Jet

Donald Trump ve Joe Biden rekabeti ile Solana (SOL) Kasım ayındaki ABD seçimlerinin ardından 400 dolara yükselebilir

Merkle Tree Capital’in Baş Yatırım Sorumlusu Ryan McMillin, geçtiğimiz mart ayında, piyasaya sürülen iki yeni memecoin, Joe Biden temalı Jeo Boden (BODEN) ve Donald Trump temalı Doland Tremp (TREMP) coinlerine dikkat çekerek iki siyasetçin rekabeti ve ABD seçimlerinin ardından Solana'nın kasım ayında 400 dolara yükselebileceğini öngördü.

Solana (SOL) 2023 yılında kaydettiği performansla kripto para piyasasında parlamaya devam ediyor.

Adlarını son iki ABD başkanının birbirine karıştırılmış halinden alan Solana 2020 yılında piyasaya sürülmüştü.

Halka açık, açık kaynak kodlu ve merkezi olmayan bir blok zinciri platformu olan Solana’nın dahilî kripto para birimi SOL.

Kripto para fon yöneticisi Merkle Tree Capital’in Baş Yatırım Sorumlusu Ryan McMillin Solana için öngörülerini paylaştı.

SOL’un yükseliş potansiyeli konusunda iyimserlikler devam ediyor.

Piyasa değeri açısından BTC, ETH, USDT ve BNB gibi kripto paraların gerisinde yer alan  Solana (SOL) işlem hacmi ve NFT satış hacmi konularında da bazı rakiplerinin önünde.

ABD SEÇİMLERİ SOLANA’YI PARLATABİLİR

Geçtiğimiz Mart ayında, Solana blok zincirinde iki yeni memecoin piyasaya sürüldü ve yaklaşan Amerika Birleşik Devletleri seçimlerinde başkan adaylarıyla dalga geçerek benzersiz bir şekilde dikkat çekti.

Adayların karikatürize edilmiş resimlerini içeren bu memecoin’in popülaritesi piyasaya sürülmesinden bu yana arttı.

Joe Biden temalı coinin adı Jeo Boden ($BODEN), Donald Trump temalı coinin adı ise Doland Tremp ($TREMP) olarak adlandırılıyor.

McMillin’e göre, Solana Kasım ayındaki ABD seçimleri sırasında, seçim temalı memecoin dalgasına bağlı olarak 400 dolara yükselebilir.

İKİ ALT COİNDE KAYDA DEĞER ARTIŞLAR

Son zamanlarda Jeo Boden (BODEN) meme coin’i, eski ABD Başkanı Donald Trump’ın Trump Cards NFT Gala’sında coin hakkında yorum yapmasının ardından önemli bir değer artışı gördü.

ABD Başkanı Joe Biden’ın isminin şakacı bir şekilde yorumlanmasından doğan bir kripto para birimi olan Jeo Boden (BODEN), eski Başkan Donald Trump’ın dijital varlıkla ilgili ılımlı tepkisinin ardından değerlemesinde kayda değer bir artış yaşadı.

SEÇİMLERİN ETKİSİNDE MEMECOİNLER

ABD Eski Başkanı Donald Trump’ın  mevcut Başkan Joe Biden’ın geçen hafta kripto yanlısı bir tasarıyı veto etme tehdidiyle bu memecoinlerin yükselişilerine şahit olduk.

Bu durumun aynı zamana denk gelmesi seçimleri bir kripto paraları sayacı haline getirdi.

SOLANA KAÇ DOLAR?

Şu anda Solana, 136 dolardan işlem görüyor.

GündemEkonomiSon Dakika

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir