Buğra Kavuncu 2025 yılında İyi Parti Genel Başkanlığı'na mı hazırlanıyor? Gazeteci Murat İde'den çarpıcı açıklamalar - Haber Jet

Buğra Kavuncu 2025 yılında İyi Parti Genel Başkanlığı’na mı hazırlanıyor? Gazeteci Murat İde’den çarpıcı açıklamalar

Meral Akşener'in eski basın müşaviri ve gazeteci Murat İde'den çarpıcı açıklamalar geldi. İyi Parti'deki koltuk değişimini yorumlayan deneyimli gazeteci parti hakkında "genel başkanlık koltuğunu hayal eden isimler var" diyerek Buğra Kavuncu'nun 2025 yılına hazırlandığını söyledi. İşte detaylar...

İyi Parti’nin 5. Olağanüstü Kongresi geride kalırken yankıları ise hala sürüyor.

Siyasetin gözü genel ve yerel seçimlerden istediği sonucu alamayan İyi Parti’de yaşanan koltuk değişimine çevrilmişken ortaya çarpıcı bir iddia ortaya atıldı.

Gazeteci Murat İde partinin yeni genel başkanı belirlenmişken 2025 yılında İyi Parti genel başkanlığına aday olacak ismi açıkladı.

KONGREDE ADAYLIĞA HAZIRLANAN İSİM KİM?

Müsavat Dervişoğlu, İyi Parti Kurultayında yapılan üçüncü tur seçimleri sonucunda yeni genel başkan seçildi. Oylarını 611’e yükselten Dervişoğlu, İYİ Parti’nin ikinci genel başkanı oldu.

İyi Parti’de devir teslim töreni geçtiğimiz gün gerçekleşti ve Meral Akşener koltuğunu Müsavat Dervişoğlu’na devretti.

Genel Başkan seçilen Müsavat Dervişoğlu, görevi Meral Akşener’den teslim aldı.

Gazeteci Murat İde, TGRT Haber canlı yayınında 2025 yılı için İyi Parti önemli değerlendirmelerde bulundu.

Buğra Kavuncu 2025 yılında İyi Parti Genel Başkanlığı'na mı hazırlanıyor? Gazeteci Murat İde'den çarpıcı açıklamalar 2

2025 yılındaki kongrede adaylığa hazırlanan ismi açıklayan Gazeteci Murat İde, partinin de hangi çizgide yol alacağını yorumladı.

Meral Akşener’in eski basın müşaviri ve gazeteci Murat İde, İYİ Parti’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Buğra Kavuncu’nun 2025 yılına hazırlandığını iddia etti.

2018’de partisinin Genel İdare Kurulu üyesi olarak seçilen parti içinde aktifliği ile bilinen Buğra Kavuncu, Akşener’in sağ kolu.

Buğra Kavuncu 2025 yılında İyi Parti Genel Başkanlığı'na mı hazırlanıyor? Gazeteci Murat İde'den çarpıcı açıklamalar 3

İYİ Parti sözcüsü olarak da görev yapan Kavuncu, 31 Mart’ta İyi Parti İstanbul belediye başkan adayı olarak gösterilmişti.

Kavuncu, nisan 2024’te İyi Parti Teşkilat Başkanlığı görevinden istifa etmiş, İyi Parti İstanbul Milletvekili olarak Türkiye için çalışmaya devam edeceğini vurgulamıştı.

İYİ PARTİ 2025 YILINDA KONGREYE GİDEBİLİR

Gazeteci Murat İde, İyi Parti hakkında yaptığı değerlendirmede, partinin önümüzdeki sene de kongreye gideceğini belirtti.

İde, “Bu kongrede genel başkanlık koltuğunu hayal eden isimler var. Bu sene aday olmayıp 2025 yılında aday olacak isimlerden biri de Buğra Kavuncu’dur. Sohbetlerden yansıyan bu şekilde. Bunu herkes ister.” dedi.

GündemSon Dakika

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir