Aziz Yıldırım'ın Fenerbahçe'ye getireceği futbolcular arasında Romelu Lukaku, Paulo Dybala, Talisca ve Alexander Sörloth var! "2 tanesini getirsinler bakayım..." - Haber Jet

Aziz Yıldırım’ın Fenerbahçe’ye getireceği futbolcular arasında Romelu Lukaku, Paulo Dybala, Talisca ve Alexander Sörloth var! “2 tanesini getirsinler bakayım…”

Aziz Yıldırım, daha önce başkanlık seçimini kazanması halinde Jose Mourinho'yu teknik adam olarak getireceğini açıklamıştı. Bunun üzerine rakibi Ali Koç, Jose Mourinho ile anlaşmaya vardı. Ardından transfer adayları için harekete geçen Aziz Yıldırım Romelu Lukaku ve Paulo Dybala, Alexander Sörloth ve Talisca için çalışmalara başladı.

Fenerbahçe Başkan Adayı Aziz Yıldırım transfer çalışmalarına başladı.

Haziran ayında yapılacak Fenerbahçe başkanlık seçimlerine aday olan Aziz Yıldırım’ın göreve gelmesi halinde önemli isimleri kadrosuna katmak için çalışmalara başlayacak.

Şampiyonluk hasretine son vermek isteyen Yıldırım, daha önce başkanlık seçimini kazanması halinde Jose Mourinho’yu teknik adam olarak getireceğini açıklamıştı.

Bunun üzerine Aziz Yıldırım’ın rakibi olan Ali Koç’tan Yıldırım’a tarihi bir çalım geldi.

Ali Koç, Jose Mourinho ile anlaşmaya vardı.

Mersin’de kongre üyeleriyle buluşan Aziz Yıldırım teknik direktörlük için Jose Mourinho’nun ardından ‘futbolcu ismi vereyim onları da alsınlar’ açıklamasında bulundu.

Dünyaca ünlü 4 yıldız sayan Başkan Adayı Aziz Yıldırım ‘Bunlardan iki tanesini halletsinler. Diğerlerine biz gelince bakarız’ ifadelerini kullandı.

Aziz Yıldırım, şampiyonluk hedefiyle aday olduğunu belirterek yönetim için fazla aday çıkmamasını eleştirdi.

Ardından transfer adaylarını sıralayan Aziz Yıldırım “Romelu Lukaku’yu Mourinho istiyor. Paulo Dybala ve Talisca da var, ayrıca Alexander Sörloth… Bunlardan iki tanesini halletsinler. Diğerlerine biz gelince bakarız” diye konuşarak göreve gelmesi halinde kadrosuna katacağı golcüleri sıraladı.

Yıldırım, Paulo Dybala, Romelu Lukaku, Anderson Talisca ve Alexander Sörloth’u takıma dahil etmek istediklerini belirtti.

AZİZ YILDIRIMDAN 4 YILDIZ HAMLESİ

Aziz Yıldırım’ın Fenerbahçe’ye transfer etmek istediği Romelu Lukaku ve Paulo Dybala AS Roma’da oynuyor.

Alexander Sörloth ise La Liga ekiplerinden Villarreal’de forma giyiyor.

Anderson Souza Conceição ya da lakabıyla Talisca Suudi Profesyonel Ligi takımlarından En-Nasr’da top koşturuyor.

ALİ KOÇ’TAN AZİZ YILDIRIM’A TARİHİ ÇALIM

Fenerbahçe yönetiminin Portekizli teknik direktör Jose Mourinho ile anlaştığına ilişkin haberlere de değinen Yıldırım, “Bana da sordu öbür taraf, ‘Gerekirse imzalayın.’ dedim çünkü onlar yetkili, şu anda bizim yetkimiz yok. Onlar da galiba Mourinho’ya talip olmuşlar, iyi bir haber.” diye konuştu.

GündemSpor

Aziz Yıldırım’ın Fenerbahçe’ye getireceği futbolcular arasında Romelu Lukaku, Paulo Dybala, Talisca ve Alexander Sörloth var! “2 tanesini getirsinler bakayım…”” haberine 1 yorum yapıldı.

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir