Annesini 116 parçaya ayırdı, serçe parmağını koparıp yuttu! Rabia Çataklı olayı tekrar gündemde - Haber Jet

Annesini 116 parçaya ayırdı, serçe parmağını koparıp yuttu! Rabia Çataklı olayı tekrar gündemde

Fenomen Dilan Polat, Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’nde annesini ve anneannesini vahşice öldüren Rabia Çataklı ile aynı serviste kaldığının öğrenilmesinin ardından Rabia Çataklı olayı tekrar gündeme geldi.

Kara para aklama ile yargılanan Dilan Polat’ın, Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’ne tekrar gitmemek için cezaevi yönetimine dilekçe verdiği ortaya çıktı.

Dehşet veren olayın katili Rabia Çataklı ile tekrar bir araya gelmekten korkan Dilan Polat hastane yerine cezaevini tercih etti.

“KORKUSUNDAN PİJAMASINI HEDİYE ETTİ.”

Gazeteci Emrullah Erdinç, Dilan Polat’ın, ailesini 116 parçaya ayırıp canice öldüren Rabia Çataklı ile aynı serviste kaldığını açıkladı.

Dilan Polat Rabia Çataklı

Erdinç X (Twitter) platformunda şu yazıyı paylaştı: “Sosyal medya fenomeni Dilan Polat’ın annesini 116 parçaya, anneannesini 6 parçaya ayıran Rabia Çataklı ile aynı serviste kaldığı ortaya çıktı.

Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi Adli Psikiyatr servisinde kalan Polat’ın geceleri korkusundan uyuyamadığı öğrenildi. Korkusundan kendisiyle özdeşleşen pijamasını Rabia Çataklı’ya hediye etmiş. Polat yeniden Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’ne gitmemek için cezaevine dilekçe verdi.”

Rabia Çataklı kim?

RABİA ÇATAKLI OLAYI NEDİR?

2023 yılının Ağustos ayında Zonguldak Devrek ilçesinde dehşet verici olay yaşanmıştı. 

31 yaşındaki Rabia Çataklı, 56 yaşındaki annesi Şeyda Çataklı ve 77 yaşındaki anneannesi Medine Küçükkaya’yı gece 4 sularında balta ile öldürerek bıçak ile parçalara ayırdı.

Annesini 116 parçaya, anneannesini 6 parçaya ayıran Çataklı ceset parçalarını camdan aşağı attı.

Ekiplerin olay yerine gelmesiyle teslim olmak istemeyen Çataklı, jandarmayla arasında çıkan arbedede kendi serçe parmağını kopardı ve yuttu.

Rabia Çataklı kim?

Sorguda sadece tekbir getiren Çataklı, savcıya sevk edildiğinde anne ve anneannesini öldürme sebebini;

“Kendim ölecekmiş gibi hissettim, neden böyle bir şey yaptım bilmiyorum. Mehdi olduğumu hissettim, onların şeytan olduğu ve öldürmem gerektiği söylendi, ben de öldürdüm. İkisini de çok severdim.” şeklinde açıkladı.

Rabia Çataklı kim?

PSİKOLOJİK SORUNLARI VARDI

Çataklı’nın psikolojik sorunları olduğu ama annesinin toplum tarafından dışlanma korkusu yüzünden hastalığı ve tedaviyi reddettiği ortaya çıktı. Komşularına “Kızımın bir hastalığı var.” diyordu. Ancak hastalığının ne olduğunu hiçbir zaman söylemiyordu.

Gündem3. Sayfa

Annesini 116 parçaya ayırdı, serçe parmağını koparıp yuttu! Rabia Çataklı olayı tekrar gündemde” haberine 3 yorum yapıldı.

  • Emine Emine

    şu rabia çataklı olayını duyduğumdan beri kendime gelemiyorum ne biçim insanlar var ya

    Yanıtla
  • Ceyda Ceyda

    Böyle bir suçluyla Dilan Polat’ı aynı servise koymak ne kadar mantıklı

    Yanıtla
  • Melis Melis

    Okuyunca tüylerim diken diken oldu Dilan Polat bir de aynı yerde kalmış akıl sağlığını iyi korumuş ben olsam delirirdim

    Yanıtla

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir