Ankara ekmeğin fiyatı 1 Mayıs tarihinden itibaren 10 TL olacak - Haber Jet

Ankara ekmeğin fiyatı 1 Mayıs tarihinden itibaren 10 TL olacak

Ankara’da milyonları ilgilendiren haber geldi. Sofralarımızın vazgeçilmezi ekmeğe zam geleceği ifade edildi. Başkent Ankara için ise sosyal medyada yayınlanan habere göre ekmeğin fiyatı 1 Mayıs tarihinden itibaren 10 TL olacak. Ankara Büyükşehir Belediyesi BELTAŞ A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Alparslan Yılmaz tarafından açıklanan ekmek zammı teklifi detayları haberimizde...

Vatandaşların evlerinden eksik etmediği, her gün sofralara gelen ekmek fiyatlarına zam geliyor. Son olarak Ankaralıları üzen haber Ankara Büyükşehir Belediyesi BELTAŞ A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Alparslan Yılmaz’dan geldi.  Başkentte ekmek fiyatlarına zam yolda.

2024 yılında ilk etapta 6 TL’den başlayan zamlı fiyatlar, 8 TL’ye kadar çıkmıştı.  Pek çok fırında 8 TL’den aşağı ekmek satın almak hayal olmuştu.

Marketlerde, bakkalda, fırınlarda 8 TL’den satışta olan ekmek yapılan yeni zam ile birlikte en düşük 10 TL’den satılacak.

200 gram ekmeğin Ankara’daki satış fiyatı 10 TL olacak.

Yılmaz, Ankara’da ekmeğe zam geldiğini sosyal medya hesabından duyurdu.

Ankara ekmeğin fiyatı 1 Mayıs tarihinden itibaren 10 TL olacak 2

Sosyal medya hesabından yaptığı açıklama da, “Bakanlık zamları 1 nisandan yani seçimden sonra yapın demişti ve Ankara’da 1 Mayıs itibari ile ekmek 10 tl Evine günlük 5/6 hatta 9/10 ekmek alan aileler var rabbim yardımcıları olsun.” ifadelerini kullandı.

Ankara ekmeğin fiyatı 1 Mayıs tarihinden itibaren 10 TL olacak 3

Duyurulan habere göre ekmeğin fiyatı 1 Mayıs tarihinden itibaren 10 TL fiyat ile satılacak.

Buna göre Ankara’da 200 gramlık ekmeğin fiyatı 10 lira oldu.

GündemSon Dakika

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir