21 Mayıs 2024 son depremler! Erzincan’da 3.2 ve 3 büyüklüğünde peş peşe korkutan deprem - Haber Jet

21 Mayıs 2024 son depremler! Erzincan’da 3.2 ve 3 büyüklüğünde peş peşe korkutan deprem

AFAD ve Kandilli Rasathanesi gün içinde meydana gelen son depremleri paylaşmaya devam ediyor. Bugün sabah saatlerinde Erzincan’da peş peşe iki deprem meydana geldi. Sarsıntı nedeniyle 21Mayıs 2024 Salı son depremler listesi ile Erzincan’da deprem mi oldu araştırılıyor

Yaşadıkları bölgede sarsıntı hisseden vatandaşlar deprem mi oldu merak ediyor. Ülkemizde meydana gelen depremlerin merkez üssü, saati, şiddeti ve derinliği gibi bilgileri Kandilli Rasathanesi ve AFAD son depremler listesi ile anlık olarak öğrenebiliyoruz.

Bugün sabah saatlerinde Erzincan’da meydana gelen deprem bölgede yaşayan vatandaşları endişelendirdi. Gözler  21 Mayıs Erzincan’da deprem mi oldu, kaç şiddetinde deprem oldu sorularının yanıtlarına çevrildi.

ERZİNCAN’DA  3.2 ve 3 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM

Kandilli Rasathanesi verilerine göre bugün saat 06.33’de Erzincan Tercan’da 3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Depremin derinliği 5.0 km olarak ölçüldü. Saat 06.23 sıralarında ise Erzincan Tercan merkez üssü olan 3.2 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi. Kandilli Rasathanesi depremin yerin 5.0 km derinliğinde gerçekleştiğini duyurdu.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) internet sitesinde, Erzincan’daki sarsıntıların büyüklüğü 2.8  ve 2.9 olarak  kaydedildi.

21 Mayıs 2024 Son Depremler! Erzincan’da 3.2 Ve 3 Büyüklüğünde Peş Peşe Korkutan Deprem

21 MAYIS SON DEPREMLER?

21 Mayıs Salı günü gece ve sabah saatlerinden itibaren deprem kuşağında olan ülkemizde birçok şehirde depremler meydana geldi. Gece saatlerinde kaydedilen verilere göre  Erzincan’ın yanı sıra Malatya, Antalya, Adana,Çankırı ve Kahramanmaraş’ta da sarsıntılar meydana geldi. Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü meydana gelen depremlerle ilgili bilgileri aktardığı son depremler listesi şu şekilde:

21 Mayıs 2024 Son Depremler! Erzincan’da 3.2 Ve 3 Büyüklüğünde Peş Peşe Korkutan Deprem

EN SON DEPREM NEREDE OLDU?

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü’nün son depremleri sıraladığı listeye göre bugün 07.13 itibariyle Kahramanmaraş-Elbistan merkez üssü olan 1.8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Depremin derinliği 5 km olarak ölçüldü.

21 Mayıs 2024 Son Depremler! Erzincan’da 3.2 Ve 3 Büyüklüğünde Peş Peşe Korkutan Deprem

KANDİLLİ RASATHANESİ SON DEPREMLER LİSTESİ

Sarsıntı hisseden vatandaşlar Kandilli Rasathanesi 21 Mayıs son depremler listesini inceleyerek depremlere dair bilgilere ulaşabiliyor.

21 Mayıs 2024 Son Depremler! Erzincan’da 3.2 Ve 3 Büyüklüğünde Peş Peşe Korkutan Deprem

AFAD SON DEPREMLER LİSTESİ

AFAD da son depremleri yayımlamaya devam ediyor. AFAD sarsıntıları tüm detaylarıyla kaydederek son depremler listesiyle paylaşıyor. Oturdukları şehirlerde yaşanan sarsıntıları hisseden vatandaşlar, 21 Mayıs tarihli depremlere ait son verileri araştırıyor.

GündemSon Dakika

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir