17 Mayıs son depremler listesi! AFAD ve Kandilli Rasathanesi duyurdu: Adıyaman'da 3.8 büyüklüğünde deprem - Haber Jet

17 Mayıs son depremler listesi! AFAD ve Kandilli Rasathanesi duyurdu: Adıyaman’da 3.8 büyüklüğünde deprem

17 Mayıs son depremler listesi bugün Adıyaman'da meydana gelen 3.8 büyüklüğündeki deprem sonrası araştırılıyor. Deprem nedeniyle tedirgin olan vatandaşlar yaşadıkları bölgede sarsıntı hissettiklerinde deprem mi oldu sorusunu soruyor. Adıyaman bugün deprem mi oldu ve en son deprem nerede oldu sorgulamaları AFAD ve Kandilli Rasathanesi'nin son depremler listesi ile yanıt buluyor.

17 Mayıs Cuma günü gece saatlerinden itibaren Türkiye ve çevresinde büyük ve küçük ölçekte depremler meydana geldi. Vatandaşlar yaşadıkları şehirlerde gün içerisinde titreşimler ve sarsıntılar hissederek son depremleri araştırmaya başlıyor.

AFAD ve Kandilli Rasathanesi son depremler listesini anlık olarak güncelliyor.

Son günlerde ülkemizde meydana gelen depremlerin ardından Kandilli Rasathanesi ve AFAD son depremler listesi günlük olarak araştırılıyor.

Bugün meydana gelen depremlerin konumu, şiddeti ve saati açıklandı.

17 Mayıs Son Depremler Listesi! Afad Ve Kandilli Rasathanesi Duyurdu: Adıyaman’da 3.8 Büyüklüğünde Deprem

ADIYAMAN’DA DEPREM Mİ OLDU?

Adıyaman’da saat 04.08’de 3.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin derinliği 4.61 kilometre olarak ölçüldü. Kandilli Rasathanesi de 17 Mayıs Adıyaman Karagöl Çelikhan merkez üssü olan depremin büyüklüğünü 3.8 olarak duyurdu.

Adıyaman’da yaşayanlar  az önce deprem mi oldu, kaç büyüklüğünde deprem oldu, nerede deprem oldu sorularına yanıt buldu.

17 Mayıs Son Depremler Listesi! Afad Ve Kandilli Rasathanesi Duyurdu: Adıyaman’da 3.8 Büyüklüğünde Deprem

17 MAYIS SON DEPREMLER?

17 Mayıs Cuma günü gece ve sabah saatlerinden itibaren birçok şehirde depremler meydana geldi. Gece saatlerinde kaydedilen verilere göre  Adana, Adıyaman,Malatya,Kütahya ve Aydın’da peş peşe depremler meydana geldi. Akdeniz’de 3.1 ve 2.8 büyüklüğünde depremler meydana geldi

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü meydana gelen depremlerle ilgili bilgileri aktardığı son depremler listesi şu şekilde:

17 Mayıs Son Depremler Listesi! Afad Ve Kandilli Rasathanesi Duyurdu: Adıyaman’da 3.8 Büyüklüğünde Deprem

EN SON DEPREM NEREDE OLDU?

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü’nün son depremleri sıraladığı listeye göre bugün 06. 49 itibariyle Ege Denizi Kuşadası Körfez merkez üssü olan1.7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Depremin derinliği 23 km olarak ölçüldü.

GündemSon Dakika

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir