11 Mayıs son depremlere göre Malatya’da 3.7 büyüklüğünde ve Çanakkale Ayvacık açıklarında art arda depremler meydana geldi - Haber Jet

11 Mayıs son depremlere göre Malatya’da 3.7 büyüklüğünde ve Çanakkale Ayvacık açıklarında art arda depremler meydana geldi

11 Mayıs Cumartesi günü gelen deprem haberlerine yenileri ekleniyor. Deprem kuşağı olan ülkemizde bugün (11 Mayıs 2024) son depremler listesine göre Malatya'da sabah saatlerinde 3.7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. AFAD ve Kandilli Rasathanesi'nde yer alan bilgilere bugün Ege Deniz'inde Çanakkale Ayvacık açıklarında da peş peşe depremlerin yanı sıra Tokat, Adıyaman ve Sivas'ta da deprem oldu. Malatya'da deprem mi oldu, en son nerede deprem oldu soruları ve son dakika depremlerin detayları...

Türkiye’nin birçok  bölgesinden deprem haberleri bugün de gelmeye devam ediyor. Vatandaşlar, yaşadıkları şehirlerde gün içerisinde sarsıntılar hissettiğinde deprem endişe ile 11 Mayıs tarihli deprem verilerini  inceliyor.

MALATYA’DA DEPREM Mİ OLDU?

Kandilli Rasathanesi’nden alınan bilgiye göre, Malatya Civril-Yazıhan’da sabah saatlerinde 3.7 şiddetinde bir deprem meydana geldi. Saat 07.46’da gerçekleşen depremin  5.0 Km derinlikte gerçekleştiği kaydedildi.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, Malatya Civril’de sabah saatlerinde meydana gelen korkutan depremin büyüklüğü 3.6 olarak kaydedildi. Endişelendiren deprem sonrası birçok vatandaş 11 Mayıs Malatya depremi ve  son dakika depremler hakkında detaylı araştırma yaptı.

EGE’DE PEŞ PEŞE DEPREMLER

AFAD ve Kandilli Rasathanesi 11 Mayıs 2024 tarihli son depremleri paylaştı. Bugün Ege Deniz’inde de peş peşe depremler meydana geldi.

Ege Denizi Çanakkale Ayvacık açıklarındaki son deprem saat 08.21’de 2.6 büyüklüğündeydi. Saat 07.30’da 1.9 büyüklüğünde gerçekleşen depremlerden dakikalar sonra 2.0 ve 2.1 büyüklüğünde iki sarsıntı daha meydana geldi.

Son dakika deprem haberleri yakından takip ediliyor. Bulundukları bölgede sarsıntı hisseden vatandaşlar küçük ya da büyük sarsıntı fark etmeksizin az önce deprem mi oldu sorusuna AFAD ve Kandilli Rasathanesi son depremler listesini inceleyerek yanıt buluyor.

11 Mayıs Son Depremlere Göre Malatya’da 3.7 Büyüklüğünde Ve Çanakkale Ayvacık Açıklarında Art Arda Depremler Meydana Geldi

11 MAYIS 2024 SON DEPREMLER LİSTESİ

11 Mayıs Cumartesi günü gece saatlerinden itibaren aralarında Muğla, Adıyaman, Sivas, Malatya, Tokat, Ordu ve Hatay illerinin de bulunduğu birçok şehirde küçük ölçekte depremler meydana geldi. Kandilli Rasathanesi’nin meydana gelen depremlerle ilgili bilgileri aktardığı son depremler listesi şu şekilde:

11 Mayıs Son Depremlere Göre Malatya’da 3.7 Büyüklüğünde Ve Çanakkale Ayvacık Açıklarında Art Arda Depremler Meydana Geldi

EN SON DEPREM NEREDE OLDU?

AFAD da Türkiye ve yakın çevresinde meydana gelen depremleri listelemeye devam ediyor. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre saat 09.39 itibariyle en son Adıyaman Sincik merkez üssü olan 2.2 şiddetinde bir deprem meydana geldi.

11 Mayıs Son Depremlere Göre Malatya’da 3.7 Büyüklüğünde Ve Çanakkale Ayvacık Açıklarında Art Arda Depremler Meydana Geldi

11 Mayıs 2024  tarihli depremlere ait son veriler ile bugünkü deprem haberlerine yenileri ekleniyor. Bugün büyük ölçekte bir deprem meydana gelmedi.

Kandilli Rasathanesi verileri ile gün içerisinde olan depremlere dakika dakika ulaşılabiliyor. Sarsıntı hisseden vatandaşlar Kandilli Rasathanesi son depremler listesini kontrol ederek depremlerin büyüklüğü, derinliği ve merkez üssü gibi bilgilere ulaşabiliyor.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı da bugün itibarıyla meydana gelen depremleri anbean yayımlamaya devam ediyor. 11 Mayıs’ta yaşanan sarsıntıların saati ,merkez üssü ve şiddeti gibi bilgileri merak eden vatandaşlar, AFAD tarafından paylaşılan son dakika depremler listesini inceliyor. AFAD sarsıntıları tüm detaylarıyla kaydederek son depremler listesiyle paylaşıyor.

GündemSon Dakika

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir