Şahane Hayatım’da büyük sürpriz! Ünlü oyuncu, pavyon şarkıcısı Firuze rolüyle diziye katılacak - Haber Jet

Şahane Hayatım’da büyük sürpriz! Ünlü oyuncu, pavyon şarkıcısı Firuze rolüyle diziye katılacak

Başrollerinde Hilal Altınbilek, Onur Tuna, Yiğit Özşener gibi isimlerin yer aldığı Şahane Hayatım’da finale doğru gidilirken diziye yeni bir isim dahil oluyor. Usta oyuncu Nilgün Belgün Şahane Hayatım'ın yeni bölümünde Firuze karakterine hayat verecek. İşte Şahane Hayatım Firuze karakteri kim, Nilgün Belgün hangi karakteri oynayacak sorularının yanıtı ve Nilgün Belgün'ün biyografisi...

Çarşamba akşamlarının ilgiyle izlenen dizisi Şahane Hayatım büyük final öncesi heyecanı doruğa çıkarıyor. Now ekranlarında yayınlanan dizide Şebnem ve Onur cephesinde sular durulmazken diziye yeni bir isim daha dahil oluyor.

Birsen Altuntaş’ın haberine göre Şahane Hayatım’da deneyimli oyuncu Nilgün Belgün konuk oyuncu olarak yer alacak.  71 yaşındaki oyuncu Nilgün Belgün dizide Firuze karakterine hayat verecek.

Ay Yapım’ın yapımcısı olduğu Çağrı Bayrak’ın yönetmen koltuğunda oturduğu dizide başrolleri Hilal Altınbilek, Onur Tuna, Yiğit Özşener,Nesrin Cavadzade gibi isimler paylaşıyor. Senaryosunu Meriç Acemi’nin kaleme aldığı dizi güçlü hikayesiyle olduğu kadar oyuncularıyla dikkatleri üzerine çekiyordu.

Şahane Hayatım’da Büyük Sürpriz! Ünlü Oyuncu, Pavyon şarkıcısı Firuze Rolüyle Diziye Katılacak

ŞAHANE HAYATIM FİRUZE KİM

Şahane Hayatım izleyicileri diziye yeni dahil olan karakterleri de merak ederek yakından takip ediyor.  Final yapmaya hazırlanan dizi önümüzdeki bölümde Nilgün Belgün’ün katılımıyla renkleneceğe benziyor. Nilgün Belgün Şahane Hayatım’da eski bir pavyon şarkıcısı Firuze  karakteri ile izleyici karşısına çıkacak.

Şahane Hayatım’da Büyük Sürpriz! Ünlü Oyuncu, Pavyon şarkıcısı Firuze Rolüyle Diziye Katılacak

ŞAHANE HAYATIM FİNAL NE ZAMAN?

Şahane Hayatım dizisi eğer bir değişiklik ya da yeni bir duyuru olmaz ise 30. Bölümü ile final yapacak. Final bölümünün Haziran’ın ilk haftasında Çarşamba günü yayınlanması bekleniyor.

Şahane Hayatım’da Büyük Sürpriz! Ünlü Oyuncu, Pavyon şarkıcısı Firuze Rolüyle Diziye Katılacak

NİLGÜN BELGÜN KİMDİR?

18 Mart 1953 yılında İstanbul’da doğdu.  İstanbul Belediye Konservatuvarı Şan ve Tiyatro Bölümü mezun olmuştur.

Sanat hayatına ilk adımı 1973 yılında attı. Devekuşu Kabare Tiyatrosu’nda deneyim edinen sanatçı, daha sonra Ali Poyrazoğlu Tiyatrosu, Levent Kırca Tiyatrosu, Dormen Tiyatrosu, Tiyatro İstanbul’da çalıştı.

Tiyatro oyunlarında sergilediği başarılı performansları birçok ödülle taçlandıran Belgün, “Olacak O Kadar”, “Darbukatör Baryam”, “Çiçek Taksi”, “Yabancı Damat”, “Çinliler Geliyor”, “Akasya Durağı” “Düğüm Salonu” gibi birçok dizi ve filmde rol aldı.

Şahane Hayatım’da Büyük Sürpriz! Ünlü Oyuncu, Pavyon şarkıcısı Firuze Rolüyle Diziye Katılacak

Belgün, ilk evliliğini 19 yaşındayken yaptı. Nilgün Belgün üçüncü evliliğini ise Atilla Demircioğlu ile yapmıştır. Oylum Şahin ve Merve Gencer isminde iki kızı vardır.

İçimdeki Kadın kitabından uyarlanan Aşk ve Komedi adlı tek kişilik oyunuyla 2012’den günümüze kadar hala ilgi ile takip edilmektedir.

“nilgunbelgun” kullanıcı adı ile Instagram’da yer almaktadır.

2019 yılında Jet Sosyete dizisi finalinde rol alan Nilgün Belgün yakın zamanda konuk oyuncu olarak Şahane Hayatım dizisiyle televizyon ekranlarında olacak.

Film DiziTrend

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir