Cici Bebe'nin sırrı çözülemedi: Gerçek bebek kim? Soru işaretleri devam ediyor - Haber Jet

Cici Bebe’nin sırrı çözülemedi: Gerçek bebek kim? Soru işaretleri devam ediyor

Cici Bebe paketindeki bebek kim, kaç yaşında, Türk mü ve şimdiki hali sıklıkla araştırılıyor. X (Twitter)'te paylaşım yapan kullanıcının Cici Bebe bisküvi paketindeki bebeği Erzurum'da bulduğuna dair bir video paylaştı. Detaylar haberimizde...

Çocukluğumuzun nostaljik lezzeti Cici Bebe paketindeki bebek hepimizin akıllarına kazınan bir resim. Bebek resminin kim olduğu ise sürekli merak edilmekte. X’te yayılan bir videoda “Cici Bebe’nin paketinde çocuğu buldum” diyerek bir video paylaşıldı. Cici Bebe Erzurum’da mı ortaya çıktı, gerçekte nerede, kaç yaşında soruları araştırılıyor.

CİCİ BEBE ERZURUM’DA MI ORTAYA ÇIKTI?

Bir kullanıcının “Yıllardır yediğimiz Cici Bebe’nin paketindeki çocuğu buldum şuna bakar mısınız?” sözleriyle yanındaki Ali isimli bir kişiyi çekti. “Erzurum’da kolay kolay tanınmam” diyen kişinin Cici Bebe’nin büyümüş haline benzemesi sosyal medyada şaşkınlık yarattı.

GERÇEK CİCİ BEBE KİM?

Cici Bebe’nin gerçek hali videodaki şahıs değil. 1976 yılında üretimi başlayan ürünün paketinde resmin gerçekte kim olduğu bilinmiyor.

Birkaç yıl önce İngiliz müzisyen Daniel David Flint’in fotoğrafıyla Cici Bebe paketindeki resim yan yana koyularak paylaşılmıştı. Sarı saçları ve mavi gözleriyle paketteki bebeğe benzerliği konuşuldu ancak iddia kısa süre sonra yalanlandı.

Daniel David Flint 1989 doğumlu olduğu görülürken marka bisküviyi 1976 yılından bu yana aynı resimle çıkarıyor.

Resmin kime ait olduğu uzun bir süre daha gizemini koruyacak gibi görünüyor…

Editörün SeçtikleriTrend

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir