Rıza Kocaoğlu'nun kardeşi Gözde Kocaoğlu İnci Taneleri dizisinde Meltem’i canlandıracak - Haber Jet

Rıza Kocaoğlu’nun kardeşi Gözde Kocaoğlu İnci Taneleri dizisinde Meltem’i canlandıracak

Başrollerinde Yılmaz Erdoğan ve Hazar Ergüçlü’nün rol aldığı İnci Taneleri dizisinin yeni bölümünde sürpriz bir isim kadroya dahil olacak. Ünlü oyuncu Rıza Kocaoğlu'nun kardeşi Gözde Kocaoğlu’nun İnci Tanelerinde hangi karaktere hayat vereceği merak edilirken Gözde Kocaoğlu kimdir? araştırması yapılıyor.

Perşembe akşamları izleyicisini ekran başına kilitleyen İnci Taneleri dizisine yeni bir isim daha dahil oluyor. Birsen Altuntaş’ın haberine göre, Yılmaz Erdoğan’ın başrolünü aynı zamanda senaryosunu üstlendiği  BKM imzalı dizide Rıza Kocaoğlu’nun kız kardeşi Gözde Kocaoğlu da yer alacak.

Gözde Kocaoğlu’nun dizide hangi karakteri canlandıracağı da belli oldu. Dizide Nusret’i canlandıran Rıza Kocaoğlu’nun kardeşi Gözde Kocaoğlu İnci Tanelerinde Meltem karakterini üstlenecek.

Yılmaz Erdoğan’ın canlandırdığı Azem Yücedağ’ın cezaevinden çıktıktan sonraki yaşamını hayata tutunma hikayesini anlatan İnci Taneleri bu akşam 13. Bölümü ile ekranlarda olacak. İnci Taneleri’nin yeni bölümünde izleyicinin heyecanla beklediği Azem’in kızı Nehir ilk kez görünecek. Dizinin kadrosuna son olarak Azem’in iki çocuğundan biri olan Nehir’i canlandıran Sera Kutlubey dahil olmuştu.

Rıza Kocaoğlu'nun kardeşi Gözde Kocaoğlu İnci Taneleri dizisinde Meltem’i canlandıracak 2

GÖZDE KOCAOĞLU KİMDİR?

3 Şubat 1986 yılında İzmir’de doğan Gözde Kocaoğlu Kanal D dizisi Fatma Gül’ün Suçu Ne dizisi ile televizyon kariyerine ilk adımını attı.

Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk Bölümü mezunu olan Gözde Kocaoğlu ünlü oyuncu Rıza Kocaoğlu ile kardeştir.

Rıza Kocaoğlu'nun kardeşi Gözde Kocaoğlu İnci Taneleri dizisinde Meltem’i canlandıracak 3

Gözde Kocaoğlu, uzun süredir aşk yaşadığı Demir Yağmur ile 2015 yılında evlendi.

Çift 2021 yılında boşandı.

Gözde Kocaoğlu’nun rol aldığı diziler arasında Aşk Laftan Anlamaz, Yerden Yüksek yer alırken Kaybedenler Kulübü filminde de yer almıştır.

Film DiziMagazin

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir