İnci Taneleri 16. bölümden son fragman yayınlandı: Azem, Piraye’ye gerçekleri anlatacak mı? - Haber Jet

İnci Taneleri 16. bölümden son fragman yayınlandı: Azem, Piraye’ye gerçekleri anlatacak mı?

Perşembe akşamlarının reyting rekortmeni dizisi İnci Taneleri'nde hikaye tüm heyecanı ile devam ediyor. Kanal D ekranlarında yayınlanan İnci Taneleri’nden yeni bölüm fragmanı geldi. 16. Bölümü ile izleyici karşısına çıkacak İnci Taneleri son fragmanına Azem ile Piraye arasındaki yakınlaşma damga vurdu.

Başrollerinde Yılmaz Erdoğan,  Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç gibi ünlü isimlerin yer aldığı İnci Taneleri Perşembe akşamları dizi severler tarafından yoğun ilgiyle izleniyor. Bölüm sonlarında heyecanın zirve yaptığı dizide yeni bölüm fragmanları yakından takip ediliyor.

Son bölümlerde Azem ile kızı Nehir’in ne zaman karşılaşacağı merak konusu olurken Piraye ve Azem’in yakınlaşması hikayeye yeni bir pencere açıyor.

İnci Taneleri 16. Bölümden Son Fragman Yayınlandı: Azem, Piraye’ye Gerçekleri Anlatacak Mı

23 Mayıs Perşembe günü yeni bölümüyle ekranlara gelecek İnci Taneleri’nden son fragman yayınlandı. 16. bölüm fragmanında Azem’in Nehir hakkındaki “Tanımam kendisini” sözleri ve Piraye ile Azem arasındaki yakınlaşmanın giderek artması öne çıkıyor.

İnci Taneleri 16. Bölümden Son Fragman Yayınlandı: Azem, Piraye’ye Gerçekleri Anlatacak Mı

Azem bu yakınlaşma sonrası kendisi hakkındaki gerçekleri Piraye’ye anlatmaya hazırlanıyor. Piraye’ye “Eğer bir yola çıkacaksak birlikte bilmen gereken bir şey var ” diyor. Piraye tüm gerçekleri cezaevinden çıkan Azem’in itiraflarıyla öğrenecek mi? Tüm bu sorular İnci Taneleri’nin yeni bölümünde yanıt bulacak.

İNCİ TANELERİ SON FRAGMAN

İnci Taneleri on altıncı bölüm son fragmanı dizinin resmi hesabı tarafından Youtube’da yayınlandı. İnci Taneleri 23 Mayıs Perşembe günü saat 20.00’de Kanal D ekranlarında izleyicisi ile buluşacak. Her hafta merakla bekleyişe neden olan İnci Taneleri yeni bölüm tanıtımları milyonlarca izlenme sayısına ulaşıyor.

Film DiziTrend

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir