Çok Güzel Hareketler ruh ve Sinir Hastalıkları skeci bu kez güldürmedi (Videolu) - Haber Jet

Çok Güzel Hareketler ruh ve Sinir Hastalıkları skeci bu kez güldürmedi (Videolu)

BKM Mutfak imzalı Çok Güzel Hareketler 2'nin yeni bölümünde yayınlanan "Ruh ve Sinir Hastalıkları" skeci son sahnesinde oyuncuları hüzne boğdu. Türkiye'de gündeme oturan ve infial yaratan birçok olayın yer aldığı haberlerin anons edildiği skeç oyuncuları ve izleyenleri hem düşündürdü hem de üzdü. Çok Güzel Hareketler 2 Ruh ve Sinir Hastalıkları skeci hangi bölümde, konusu ne? hakkında araştırmalar yapıldı.

Kanal D ekranlarında yayınlanan Proje tasarımcısının Yılmaz Erdoğan olduğu televizyon programı Çok Güzel Hareketler, yeni bölümünde toplumsal mesaj içeren bir skeci ile gündeme geldi.

Çok Güzel Hareketler 2’de “Türkiye’nin özeti ” yorumlarına konu olan bir bölüm yayınlandı.  Ruh ve Sinir Hastalıkları servisinden çıkmak üzere olan hastaların canlandırıldığı bölümde toplumsal birçok olaya yer verildi.  Skeçte iyileşen bir hastaya dışarıdaki dünyada onu neler beklediğine dair geçim ve barınma kaygısı gibi konulara da vurgu yapıldı.

Skecin son sahnesinde nostaljik bir radyo aracılığı ile son dönemde Türkiye ve dünya gündemini sarsan olayların arka arkaya verildiği haber bülteni duyuldu. Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’nden taburcu olmak üzere olan bir hastanın dışarıda karşılaşabileceği muhtemel sorunlara parmak basan bölümde radyodaki haber bülteninde yurt ve dünyadan gelişmeler vardı.

Çok Güzel Hareketler ruh ve Sinir Hastalıkları skeci bu kez güldürmedi (Videolu) 2

Çok Güzel Hareketler 2’nin yayınlanan o bölümünün son sahnesinde Türkiye’de kadına yönelik şiddet başta olmak üzere kadın ve taksici cinayetleri, firari suçlular, öğretmen atamalarına dair haberler paylaşıldı. İsrail’in Filistin’e saldırıları Rusya-Ukrayna savaşının da yer aldığı o haber bülteni hem seyirciyi hem de skeçte rol alan oyuncuları üzdü.

Ülkemizde kanayan birçok yarayı gözler önüne seren bu bölüm sosyal medyanın da gündemine oturdu. Çok Güzel Hareketler 2’deki o bölümü ve sahnenin yer aldığı paylaşımlara çok sayıda yorum geldi.

Çok Güzel Hareketler ruh ve Sinir Hastalıkları skeci bu kez güldürmedi (Videolu) 3

Çok Güzel Hareketler ekibinin canlandırdığı Ruh ve Sinir Hastalıkları servisini konu alan bölümünde Türkiye’nin durumunu özetlediği yönünde yorumlar yapıldı. Bazı sosyal medya kullanıcıları ise paylaşımlara “İzahı olmayan şeyin mizahı olur” notunu düştü.

ÇOK GÜZEL HAREKETLER 2 RUH VE SİNİR HASTALIKLARI KAÇINCI BÖLÜM

6 sezondur süren komedi skeç programı Çok Güzel Hareketler’in devamı olan Çok Güzel Hareketler 2 yeni bölümleri ile Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşuyor. Çok Güzel Hareketler 2  Ruh ve Sinir Hastalıkları skeci 170. Bölümde yer alıyor.

Film Dizi

Çok Güzel Hareketler ruh ve Sinir Hastalıkları skeci bu kez güldürmedi (Videolu)” haberine 3 yorum yapıldı.

  • Kadriye Kadriye

    O kadar kötü bir dönemdeyiz ki şiddet, savaş, cinayet, gelecek kaygısı..

    Yanıtla
  • Levent Levent

    İnsanlarda psikolojiye dair bir şey kalmadı artık

    Yanıtla
  • Umut Umut

    Malesef acı gerçekler akıl sağlığını korumak gittikçe zorlaşıyor

    Yanıtla

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir