Ünlü oyuncu Sandık Kokusu dizisine Komiser Kemal rolüyle dahil oluyor - Haber Jet

Ünlü oyuncu Sandık Kokusu dizisine Komiser Kemal rolüyle dahil oluyor

Çarşamba akşamları ekrana gelen Sandık Kokusu sezona ara vermeye hazırlanırken sürpriz bir gelişme yaşandı. Ünlü oyuncu Kadir Polatçı diziye dahil oluyor. Sandık Kokusu'na katılan komiser Kemal karakterinin dizinin hikayesine nasıl bir yön vereceği merak ediliyor.

Show Tv ekranlarında her Çarşamba izleyici ile buluşan Sandık Kokusu sezon finali yapmaya hazırlanırken dizinin oyuncu kadrosuyla ilgili yeni bir gelişme yaşandı.

12 Haziran’da sezon finali yapması planlanan diziye ünlü bir oyuncu dahil oluyor.  Son olarak Atilla karakterini canlandıran Metin Akdülger, diziye veda etmiş Serkay Tütüncü ise Kıvanç rolüyle diziye katılmıştı.

Sandık Kokusu Komiser Kemal'i kim oynuyor

Birsen Altuntaş’ın haberine göre Sandık Kokusu son iki bölümüne yeni bir isim geliyor. Ünlü oyuncu Kadir Polatçı diziye konuk oluyor. Polatçı Sandık Kokusu’nda Komiser Kemal karakterini üstlenecek.

SANDIK KOKUSU KOMİSER KEMAL’İ KİM OYNUYOR?

Dizinin yeni bölümlerinde izleyici ile buluşacak komiser Kemal karakteri, Uğur Yücel’in canlandırdığı Kemal Hasan’ın peşine düşecek. Polatçı son olarak “Ruhun Duymaz” dizisinde seyirci karşısına çıkmıştı.

Sandık Kokusu’na yeni oyuncu transferleri gerçekleşirken yeni karakterler izleyicinin gündeminde yer alıyor. Diziyi yakından takip edenler konuk oyuncuların kim olduğu ve hangi dizilerde oynadığına dair detaylı bilgileri araştırıyor.

Kadir Polatçı kimdir

KADİR POLATÇI KİMDİR?

Asıl adı Yaman Kadir Polatçı olan ünlü oyuncu 30 Eylül 1988’de İstanbul’da doğdu. Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Beden Eğitimi Yüksekokulu mezunudur. Küçük yaşlardan itibaren futbol ile ilgilenen isim babasının da desteği ile güreşe başlamış, 8 kez İstanbul, 3 kez de Türkiye şampiyonluğu yaşamıştır.  Uluslararası Zafer turnuvalarında şampiyonlukları vardır.

Şu anda 36 yaşında olan oyuncu Aşkın Zamanı, Arka Sıradakiler, Arka Sokaklar ve Kardeş Payı dizilerinde rol almıştır.  Rol aldığı Küçük Esnaf, Kardeş Payı, Verda, Bozkır gibi projelerde de adından söz ettirdi.

“kadirpolatci” kullanıcı adı ile yer aldığı Instagram’da 79 binden fazla takipçisi bulunuyor.

KADİR POLATÇI DİZİLERİ 

Bozkır

Kuruluş: Osman

Ruhun Duymaz

Seversin

İlginç Bazı Olaylar

Verda

İstanbullu Gelin

Kardeş Payı

Kadir Polatçı filmleri

KADİR POLATÇI FİLMLERİ 

Aşk Şarkısı

Hava Muhalefeti

Özür Dilerim

Hemen Döneriz

Küçük Esnaf

Yol Arkadaşım 2

Yol Arkadaşım

Editörün SeçtikleriFilm Dizi

Ünlü oyuncu Sandık Kokusu dizisine Komiser Kemal rolüyle dahil oluyor” haberine 3 yorum yapıldı.

  • Canan Canan

    Kadir Polatçı bu haftaki bölümde vardır inşallah

    Yanıtla
  • Hatice Hatice

    Sandık Kokusu oyuncuları değişiyor iyice komiser Kemal’i izleyeceğim

    Yanıtla

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir