5 dolar altındaki en iyi Steam oyunları... Gizli mücevherleri keşfet - Haber Jet

5 dolar altındaki en iyi Steam oyunları… Gizli mücevherleri keşfet

Son yıllarda Türkiye'de dolar kurunun artmasıyla birlikte oyun fiyatları da göz korkutucu seviyelere ulaştı. Pek çok oyuncunun favori oyunlarına erişimi kısıtlandı. 5 doların altındaki fiyat etiketine sahip bu oyunlar sizi hem ekonomik açıdan rahatlatacak hem de size eğlenceli vakit geçirtecek. 5 dolar altındaki en iyi Steam oyunlarını derledik.

Steam’de 5 dolar altı iyi oyun sayısı gün geçtikçe azalıyor.

Steam Oyunları arasında gizli mücevherleri bulmak için size rehber olacak bir içerik hazırladık.

5 dolar altındaki en iyi Steam oyunlarını derledik.

Steam’deki oyunların fiyatları her geçen gün artarken içinde gizli kalmış harika fırsatlar da bulunuyor. Steam geniş bir oyun koleksiyonuna sahip ve bu platformda birçok bütçe dostu oyun var.

Beş dolardan ucuz Steam oyunları Türkiye’de uygun fiyattan satın alınabilir.

Oyun platformu Steam, geçtiğimiz yılın ekim ayında Türk lirası ile satışı sonlandırdı ve tüm fiyatları dolar kuruna çevirmişti.

Steam, bu değişiklik sonrasında oyun fiyatları adeta cep yakmaya başladı.

Ucuz Steam oyunları oyunseverler tarafından sıklıkla sorgulanmaya başladı.

5 DOLAR ALTI STEAM OYUNLARI

Son yıllarda Türkiye’de dolar kurunun artmasıyla birlikte oyun fiyatları da göz korkutucu seviyelere ulaştı

Pek çok oyuncunun favori oyunlarına erişimi kısıtlandı. Oyun oynamanın maliyeti bazılarımız için hala bir engel.

Türkiye gibi döviz kurlarının yüksek olduğu ülkelerde oyunların fiyatları neredeyse erişilmez halde.

Yüksek kalitede eğlence sunan 5 dolar altı iyi oyunlar şöyle;

Steam Türkiye'de en çok satan oyunlar hangileri?

1-) Supermarket Simulator: Bu oyun bir süpermarket işletme simülasyonu. Marketinizi gün geçtikçe büyütün ve şehrin en iyi süpermarketine sahip olun.

2-) Vampire Survivors: Bu oyun bir o kadar basit ama doğru silahlar ve kombinasyonlar yapmaya ayrıca gizli şeyleri bulmaya çalıştınız mekaniklere sahip. Oyun Steam’de  şu an 3.49 dolar. Zam gelmeden bir an önce alın.

3-) Kinito Pet: Kameranız dahil her şey erişimi olan bu oyun sizlere çok enteresan bir korku deneyimi vaad ediyor. Sanal korku oyunu olan Kinito Pet son zamanlarda çıkmış olan en yaratıcı korku temalı oyunlardan biri. Steam’de 3.59 dolarlık bir fiyatıyla satılıyor.

4-) Geometry Dash: Bu oyun platform market oyunları arasında tercih edilebilecek en iyi oyunlardan biri. Şu anda Steam’de 3.99 dolardan satışta.

5-) Speed Dates: Bir Türk oyunu olan Speed Dates 18 tane çekici güzel kadınla tanışıp bazen komik bazen çok hoş sohbet edebileceğiniz romantik komedi interaktif bir oyun. 1.99 dolar fiyatla satışta.

6-) Agrou: Oyunun temel mantığı vampir köylü oyunu ile benzer. Bir dolunay gecesi kurt adamlar köydeki köylülere saldırıyor ve çoğunu yiyor. Ardından ise köyde köylü kılına girerek saklanıyor. 4 ila 12 kişiye kadar oynayabilen Agrou getirdiği yeni mekanikler ve eğlenceli tasarımlarıyla size eğlenceli zamanlar geçirtecek. steam’de 4.99 dolarlık bir fiyat etiketli.

7-) Sixty Four: Bu oyun ile basit makineli geliştirilerek sürekli çalışan ve büyüyen fabrikalar inşa ediyorsunuz. Steam 3.59 dolardan satışta.

8- Towns Scaper: Town Scaper bir deniz üzerinde mouse hareketiniz le birlikte eşsiz ve enteresan yapıları oluşturacağınız müzikleri ve sanat tasarımıyla sizleri huzura ulaştıracak harika bir oyun 3.59 dolarak fiyat etiketine sahip.

9-) Choice of Life Middle Ages: Enteresan seçeneklerle sizleri bazen güldürecek bazen de çok zor kararlar verdirerek içinizdeki duyguları oynatacak güzel bir
oyun.  2.99 dolarlık bir fiyat etiketi bulunuyor

Editörün SeçtikleriGündem

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir