Usta aktör Fikret Kuşkan'ın yeni filmi belli oldu! Çekimleri Kapadokya'da başlayacak - Haber Jet

Usta aktör Fikret Kuşkan’ın yeni filmi belli oldu! Çekimleri Kapadokya’da başlayacak

Ünlü oyuncu Fikret Kuşkan, Burak Sevinç ve Melisa Döngel'in de yer aldığı Güzelin Hikayesi filmi ile ekranlara dönüyor. Usta aktör Kuşkan'ın da rol alacağı yeni film yakında sete çıkmaya hazırlanıyor. Çekimleri Kapadokya'da başlayacak Güzelin Hikayesi için heyecanlı bekleyiş başladı.

Babam ve Oğlum, Mustafa Hakkında Herşey, Hanımın Çiftliği, Zalim İstanbul gibi birçok iz bırakan yapımın usta oyuncusu Fikret Kuşkan’ın yeni filmi belli oldu.

Birsen Altuntaş’ın haberine göre, Fikret Kuşkan, Burak Sevinç ve Melisa Döngel “Güzelin Hikayesi” filminde bir araya geliyor. Yönetmen koltuğunda Selahattin Sancaklı oturacağı film çok yakında sete çıkmaya hazırlanıyor.

59 yaşındaki ünlü aktör Kuşkan Kapadokya’da çekilecek filmde ağayı canlandıracak.  Melisa Döngel  ise “Hare” karakterini canlandıracak. Film ismini “Güzel” adlı attan alıyor.

Güzelin Hikayesi
Senaryosu Emine Karataş imzalı olacak filmin Yapımcılığını Murat Ulaş’ın üstlenecek.  Bayram sonrası sete çıkması planlanan filmde Fikret Kuşkan’ın yer alması hayranları tarafından büyük bir heyecanla karşılandı.

Fikret Kuşkan 2023 yılında TRT’nin dijital platformu Tabii’de Akif dizisinde Mehmet Akif Ersoy karakterini canlandırmıştı.  Akif dizisinin yönetmeni Selahattin Sancaklı ve oyuncu Fikret Kuşkan  Güzelin Hikayesi filminde de birlikte çalışacak.

Fikret Kuşkan kimdir

FİKRET KUŞKAN KİMDİR?

1965  yılında İstanbul’da doğdu. Anne tarafından soyu Bulgaristan’da Deliorman Türkleri’ne dayanmaktadır.

Lise eğitimi sırasında oyunculuk konusunda edebiyat öğretmeninin desteğini aldı.

1986’da İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümünden mezun oldu. Oyuncunun rol aldığı ilk sinema filmi Zülfü Livaneli’nin yönetmenliğini yaptığı Sis filmidir.

1991’de Gizli Yüz Yüz filmindeki oyunculuğu ile 28. Altın Portakal En İyi Erkek Oyuncu Ödülü’nü almıştır.

Babam ve Oğlum filminde canlandırdığı Sadık rolü ile 25. İstanbul Film Festivali’nde En İyi Erkek Oyuncu Ödülü’nü kazandı.

Fikret Kuşkan; Babam ve Oğlum, Anlat İstanbul, Mustafa Hakkında Herşey, Bizim İçin Şampiyon gibi birçok filmin yanı sıra televizyon ve dijital platform dizilerinde de yer almıştır.

Bahar Kerimoğlu ile olan evliliğinden Gün Kuzgun isminde bir oğlu vardır. Arsevi Özkara ile yaptığı ikinci evliliğinden ise Gece Asaf ve İda Sitare adında bir oğlu ve bir kızı olmuştur.

MagazinFilm Dizi

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir