Kızıl Goncalar’da Cüneyd’in babası Vahit karakterini canlandıran Tolga Tekin kimdir? - Haber Jet

Kızıl Goncalar’da Cüneyd’in babası Vahit karakterini canlandıran Tolga Tekin kimdir?

Ünlü oyuncu Tolga Tekin NOW ekranlarının ilgiyle izlenen Kızıl Goncalar dizisinde rol alacak. Kızıl Goncalar'da Cüneyd'in babası Vahit karakterini üstlenen oyuncu Tolga Tekin hakkındaki detaylar merak ediliyor. Kızıl Goncalar Vahit kimdir? Kızıl Goncalar Cüneyd'in babasını kim oynuyor ve Tolga Tekin kimdir, kaç yaşında sorularının yanıtını derledik. İşte Tolga Tekin'in hayatı ve biyografisi...

Başrollerinde Özgü Namal, Mert Yazıcıoğlu ve Özcan Deniz’in yer aldığı Kızıl Goncalar’ın kadrosuna Tolga Tekin dahil oldu.

Pazartesi günü yayınlanacak Kızıl Goncalar yeni bölümünde Tolga Tekin Cüneyd’in babası Vahit rolü ile izleyici karşısına çıkacak. Dizinin yeni bölüm fragman ve yeni karelerinde ünlü oyuncu Tolga Tekin, Kızıl Goncalar Vahit karakteri ile ilk kez göründü.

Kızıl Goncalar’ın kadrosuna katılan yeni isimler de dizi izleyicileri tarafından yakından takip ediliyor. Vahit karakterini canlandıran Tolga Tekin’in diziden paylaşılan fotoğrafı Kızıl Goncalar hayranları tarafından büyük bir ilgiyle karşılandı. Paylaşılan fotoğrafa kısa sürede binlerce beğeni ve yorum yağdı.

Cüneyd’in babası Vahit’in gelmesiyle dizinin hikayesinin ve dengelerin ne yönde değişeceği yeni bölümle birlikte belli olacak.

Pazartesi akşamlarının sevilen dizisi Kızıl Goncalar’da senaryo kadar yeni oyuncu ve karakterler de  merak ediliyor.  Cüneyd’in babası Vahit rolünü canlandıracak Tolga Tekin’in biyografisine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Kızıl Goncalar’da Cüneyd’in Babası Vahit Karakterini Canlandıran Tolga Tekin Kimdir?

TOLGA TEKİN KİMDİR?

Tolga Tekin 19 Mart 1973 tarihinde Ankara doğdu. 1992 yılında Özel Arı Koleji’nden mezun oldu.

1996 yılında Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro bölümünden mezun oldu.

1996 yılında Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü’nü tamamladıktan sonra mezuniyetinin hemen ardından Adana Devlet Tiyatrosu’nda çalışmaya başladı. Ankara Devlet Tiyatrosu’nda birçok oyunda sahne aldı. Günümüzde de Ankara Devlet Tiyatrosu sanatçı kadrosunda görev yapıyor.

2013 yılında kendisi gibi oyuncu olan Zeynep Koltuk ile evlendi. 2014 yılında boşandı.

2019 yılında Sadri Alışık Tiyatro Ödülleri’nde “Yılın En İyi Erkek Oyuncusu” ödülüne layık görüldü.

Bizim Evin Halleri dizisi ile TV’deki oyunculuk kariyerine ilk adım attı. Muhteşem Yüzyıl, Paramparça, Akıncı, 50M2 gibi birçok dizi ve filmde yer aldı.

51 yaşındaki ünlü oyuncunun “tolgatekinnn” kullanıcı adı ile yer aldığı Instagram hesabında 246 bin takipçisi var.

Kızıl Goncalar’da Cüneyd’in Babası Vahit Karakterini Canlandıran Tolga Tekin Kimdir?

Tolga Tekin Dizi ve Filmleri

Zenne (film, 2001)

Rüzgarda Salınan Nilüfer (film, 2016)

Behzat Ç. Ankara Yaniyor (film, 2013)

Kelebekler (film, 2018)

Bizim Evin Halleri (dizi, 2008-2012)

Muhteşem Yüzyıl (dizi, 2012-2013)

Paramparça (dizi, 2014-2017)

Akıncı (dizi, 2019-2021)

50M2 (dizi, 2020)

Kızıl Goncalar’da Cüneyd’in Babası Vahit Karakterini Canlandıran Tolga Tekin Kimdir?

KIZIL GONCALAR VAHİT KİM

Reytingleri alt üst eden Kızıl Goncalar’da Vahit Cüneyd Güneş’in babasdır. Dizinin merakla beklenen karakteri Vahit 13 Mayıs’ta yayınlanacak 18. bölümden itibaren diziye dahil olacak. Vahit’in gelişi dizide neleri değiştirecek merak ediliyor. Kızıl Goncalar Vahit’i 51 yaşındaki başarılı oyuncu Tolga Tekin canlandıracak.

BiyografiFilm Dizi

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir