Yurt genelinde sıcaklıklar yükseliyor! 11 Haziran hava durumu İstanbul, Ankara ve İzmir - Haber Jet

Yurt genelinde sıcaklıklar yükseliyor! 11 Haziran hava durumu İstanbul, Ankara ve İzmir

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 11 Haziran Salı hava durumu İstanbul, Ankara ve İzmir verilerini paylaştı. Yurt genelinde sıcaklıklar, 11 Haziran Salı gününden itibaren hava sıcaklıkları batı kesimlerden başlayarak artacak.

Son yayınlanan verilere göre 11 – 14 Haziran arasında hava sıcaklıkları batı kesimlerden başlayarak daha artacak. Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri Marmara, Ege, Akdeniz, İç Anadolu ile Batı ve Orta Karadeniz’in iç kesimlerinde sıcaklıklar 8 ila 12 derece arasında diğer bölgelerde ise 4 ila 8 derece üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.

Önümüzdeki günlerde İstanbul’da sıcaklık 32-34 derece, İzmir 37 – 40 derece, Ankara 34-36 derece arasında olması bekleniyor.

Aydın, Antalya, Diyarbakır ve Şanlıurfa’da 40 derecenin üstüne çıkması tahmin edilmekte.

11 Haziran Hava Durumu nasıl, sıcaklıklar düşecek mi?

11 İLE 16 SAATLERİ ARASINDA DIŞARI ÇIKMAYIN

Meteoroloji, yüksek seyreden hava sıcaklıkları nedeniyle kronik rahatsızlığı olanlar, yaşlılar ve çocuklar başta olmak üzere günün en sıcak saatleri 11 ile 16 arasında dikkatli ve tedbirli olunması konusunda uyardı.

11 HAZİRAN HAVA DURUMU İSTANBUL, ANKARA VE İZMİR

İstanbul 

İstanbul’da 11 Haziran Salı günü sıcaklık 24 – 35 derece arasında değişecek. Bunaltıcı sıcak havanın hissedileceği şehirde günün en sıcak saatlerinde dışarı çıkma konusunda dikkatli olunmalı.

Ankara

Ankara’da 11 Haziran itibarıyla sıcaklıklar 8-9 derece üzerine çıkacağı tahmin ediliyor. Sıcaklık 33 derecenin sıcaklık 33 dereceye kadar çıkacak.

İzmir

İzmir’de 11 Haziran itibarıyla sıcaklıklar 9-10 derece üzerine çıkacak. İzmir’de sıcaklık 39 dereceye kadar çıkacak.

Yaşam

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir