Yurdun iç kesimlerinde yağmurlu hava hakim! 24 Mayıs Cuma hava durumu İstanbul, Ankara ve İzmir - Haber Jet

Yurdun iç kesimlerinde yağmurlu hava hakim! 24 Mayıs Cuma hava durumu İstanbul, Ankara ve İzmir

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 24 Mayıs Cuma hava durumu İstanbul, Ankara ve İzmir verileri belli oldu. Ülke geneline parçalı ve yer yer çok bulutlu bir hava bekleniyor. İç kesimlerde yağışlı havanın etkili olması bekleniyor.

24 Mayıs Cuma günü yurdun iç kesimlerinde sıcaklıklar mevsim normallerinin 3-5 derece altında, geri kalan yerlerde mevsim normalleri civarında seyretmesi tahmin ediliyor.

Meteoroloji verilerine göre, Marmara’nın doğusu ve Trakya, İç Ege, Doğu Akdeniz, Batı Akdeniz’in iç kesimleri, İç Anadolu, Batı Karadeniz’in iç kesimleri, Orta ve Doğu Karadeniz’de Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nde sağanak ve gök gürültülü yağış bekleniyor.

24 Mayıs Cuma Hava Durumu İstanbul, Ankara Ve İzmir

24 MAYIS CUMA HAVA DURUMU İSTANBUL, ANKARA VE İZMİR

İstanbul 

Parçalı ve yer yer çok bulutlu bir hava hakim olacak. Sıcaklığın 16°C ila 23°C arasında olacağı tahmin ediliyor. Anadolu Yakası’nın doğu ilçelerinde sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçmesi bekleniyor.

Ankara

Parçalı ve yer yer çok bulutlu bir hava hakim olacak. Yer yer sağanak yağış ve gök gürültülü sağanak yağışın beklendiği başkentte sıcaklıklar 14°C ila 22°C arasında değişmesi bekleniyor.

İzmir

Parçalı ve çok bulutlu bir hava hakim olacak. Hava sıcaklığı 16°C ila 28°C arasında değişecek.

Yaşam

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir