Meteoroloji'den güzel haber: Sıcaklıklar artıyor! 15 Mayıs Çarşamba hava durumu İstanbul, Ankara, İzmir - Haber Jet

Meteoroloji’den güzel haber: Sıcaklıklar artıyor! 15 Mayıs Çarşamba hava durumu İstanbul, Ankara, İzmir

Baharın cıvıltılı sıcaklığının yavaş yavaş hissedilmeye başlandığı şu günlerde 15 Mayıs Salı hava durumu nasıl olacak, yağmur yağacak mı soruları araştırılıyor. 15 Mayıs hava durumu İstanbul, Ankara, İzmir Meteoroloji verilerine göre haberimizde yer alıyor.

15 Mayıs Salı günü hava durumu ve yağış olup olmayacağına dair konular gündeme geliyor. Mayıs ayının ortalarından ayın sonuna doğru ilerlerken havaların ne zaman ısınacağı merak edilen konuların başında geliyor.

15 Mayıs itibarıyla bir hafta boyunca hava sıcaklıklarının batı kesimlerden başlayarak kuzey, iç ve doğu kesimlere doğru artacağı ve mevsim normallerinde seyredeceği tahmin ediliyor.

Doğu Anadolu başta olmak üzere Adana, Artvin, Batman, Diyarbakır, Rize ve Siirt çevrelerinde sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Meteoroloji'den güzel haber: Sıcaklıklar artıyor! 15 Mayıs Çarşamba hava durumu İstanbul, Ankara, İzmir 1

15 MAYIS ÇARŞAMBA HAVA DURUMU İSTANBUL, ANKARA, İZMİR!

İstanbul

İstanbul’da yarın parçalı bulutlu bir hava hakim olsa da güneş ışıkları etkin olacak. Hava sıcaklığının 11 derece ile 19 derece arasında seyredeceği tahmin ediliyor.

Ankara 

Ankara’da yarın da bulutlu ve kapalı bir gökyüzü görünümü devam edecek. Gri modun aktif olduğu başkentte yağış beklenmiyor. Hava sıcaklığı ise 6 ila 18 derece arasında seyredecek.

İzmir

İzmir’de yarın parçalı bulutlu bir hava hakim olacak ancak güneş etkisini hissettirecek. 14 ile 26 derece arasında seyredecek hava sıcaklığı sayesinde İzmirliler baharı yaşayacak.

Yaşam

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir