Hafta sonuna Afrika tozları kapıda! 16 Mayıs Perşembe hava durumu İstanbul, Ankara, İzmir! - Haber Jet

Hafta sonuna Afrika tozları kapıda! 16 Mayıs Perşembe hava durumu İstanbul, Ankara, İzmir!

Hava sıcaklıklarının artmasını bekleyen vatandaşlar Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün duyurularını araştırılıyor. 16 Mayıs Perşembe hava durumu nasıl olacak, yağmur yağacak mı soruları araştırılıyor. 16 Mayıs hava durumu İstanbul, Ankara, İzmir Meteoroloji verilerine göre haberimizde yer alıyor.

16 Mayıs Perşembe günü hava durumu, sıcaklıklar ve yağış olup olmayacağına dair konular gündeme geldi. Mayıs ayının ortalarında sıcaklıkların artıp atmayacağına dair sorular merak ediliyor.

16 Mayıs’tan itibaren bir hafta boyunca sıcaklıklar mevsim normallerinin altında seyreden hava sıcaklığı batı kesimlerden başlayarak artacak.

Meteoroloji, Van ve Hakkari’nin yüksek kesimlerinde bulunan kar örtüsünün perşembe ve cuma günleri beklenen yeni yağışlar nedeniyle oluşacak kar erimesine karşı dikkatli ve tedbirli olunması konusunda uyardı.

Hafta sonuna Afrika tozları kapıda! 16 Mayıs Perşembe hava durumu İstanbul, Ankara, İzmir! 1

16 MAYIS PERŞEMBE HAVA DURUMU İSTANBUL, ANKARA, İZMİR

İstanbul

İstanbul’da yarın parçalı bulutlu bir hava hakim olmakla birlikte güneş ışıkları etkisini hissettirecek. Sıcaklık 12 ila 19 derece arasında değişecek. İstanbulluları ılık güzel bir bahar havası bekliyor.

Hafta Sonuna Afrika Tozları Kapıda! 16 Mayıs Perşembe Hava Durumu İstanbul, Ankara, İzmir!

Ankara

Ankara’da yarın çok bulutlu bir havanın hakim olacağı başkentte sıcaklık 9 ila 21 derece arasında değişecek. Kapalı havanın bir müddet daha etili olacağı başkentte yağmur beklenmiyor.

İzmir

İzmir’de ılık bahar günlerinin etkisi yüzleri güldürmeye devam edecek. Yarın çok bulutlu havanın hakim olması tahmin edilen İzmir’de hava sıcaklığının 18 ila 26 derece arasında değişecek.

HAFTA SONU AFRİKA TOZLARI KAPIDA

Hava forumun haberine göre Afrika’dan gelen tozlar Tunus üzerinden Akdeniz’e oradan Balkanlar’a geçiş yapacak. Ardından ülkemize giriş yapması beklenen Afrika Tozları cuma günlerinden itibaren etkili olacak.

Yaşam

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir