Hafta sonu güneşli hava etkili olacak: 18-19 Mayıs hava durumu İstanbul, İzmir ve Ankara - Haber Jet

Hafta sonu güneşli hava etkili olacak: 18-19 Mayıs hava durumu İstanbul, İzmir ve Ankara

Meteoroloji 18-19 Mayıs hafta sonu hava durumu raporuna göre yurdun dört bir yanında etkili olacak toz taşınımı için uyarılarda bulundu. Hava durumu verilerine göre İstanbul, İzmir ve Ankara'da güzel bir hafta sonu bekleniyor. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'na özel kutlamalarında düzenleneceği hafta sonunda bahar havası etkili olacak. Sıcaklıklar batı kesimlerden başlayarak artıyor, Türkiye yaza merhaba diyor...

Hafta sonu itibarıyla Afrika’dan gelen tozların etkisinin devam edecek. Sıcaklıklar batı kesimlerden başlayarak artmaya devam ederken yer yer yağış ve kapalı havalar gözlemlenebilir. Buna göre havalar tekrar soğuyacak mı diye düşünmeyin çünkü hafta ortasından itibaren mini bir sıcak hava dalgasını misafir edeceğiz. 18-19 Mayıs, hafta sonu hava durumu İstanbul, Ankara ve İzmir’in sıcaklıkları belli oldu.

Hafta sonu yer yer çok bulutlu bir hava gözlemlenirken güneş ışıkları özellikle İstanbul, Ankara ve İzmir çevresinde etkili olacak.

Hava sıcaklığı yurdun kuzey ve iç kesimlerinde 1 ila 3 derece artacak.

Hafta sonu güneşli hava etkili olacak: 18-19 Mayıs hava durumu İstanbul, İzmir ve Ankara 2

18-19 MAYIS CUMARTESİ HAVA DURUMU İSTANBUL, ANKARA, İZMİR

İstanbul

İstanbul’da 18 Mayıs Cumartesi günü güneşli, pırıl pırıl bir bahar havası hakim olacak. Sıcaklığın 23 derece arasında seyredeceği tahmin ediliyor.

19 Mayıs Pazar günü hava sıcaklığının 14 ila 22 derece arasında seyredeceği parçalı bulutlu bir hava hakim olacak. Ancak güneş ışıklarının etkisi hissedilecek.

Ankara

Ankara’da 18 Mayıs Cumartesi günü parçalı bulutlu bir hava hakim olması beklense de güneş ışıkları etkisini gösterecek. Başkentliler için baharın hissedildiği bir cumartesi bekleniyor. Sıcaklık 12 ila 26 derece arasında seyredecek.

19 Mayıs Cumartesi başkentte zemin Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamalarına katılmak için oldukça elverişli. Bulutlu bir hava etkili olacak olsa da yağış beklenmiyor. Hava sıcaklığı ise 23 ila 13 derece arasında seyredecek.

İzmir

İzmir’de 18 Mayıs Cumartesi günü parçalı bulutlu bir hava hakim olacak ancak 20 ila 31 derece arasında seyredecek sıcaklık nedeniyle havanın güzel olması bekleniyor. Güneş ışıklarının da etkisi hissedilecek.

19 Mayıs Pazar günü parçalı bulutlu hava etkisini devam ettirirken termometreler 32 dereceyi kadar göreceği tahmin ediliyor.

Hafta sonu güneşli hava etkili olacak: 18-19 Mayıs hava durumu İstanbul, İzmir ve Ankara 3

Yaşam

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir