Çanakkale ve Bursa'da ücretsiz 19 Mayıs konserleri ve etkinlikleri - Haber Jet

Çanakkale ve Bursa’da ücretsiz 19 Mayıs konserleri ve etkinlikleri

Bağımsızlık ve aydınlanma meşalelerinin yakıldığı 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı 105. yılında. Türkiye’nin dört bir yanında kutlanan 19 Mayıs gününde her yıl çeşitli etkinlikler düzenleniyor. Çanakkale 19 Mayıs etkinlikleri neler? Bursa 19 Mayıs ücretsiz konserlerinde Hande Yener, Emre Fel, Blok3 sahne alırken Çanakkale'de Grup Seksendört var.

19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’na günler kala etkinlik takvimleri merak ediliyor. Pazar günü kutlanacak olan gençlerin bu özel bayramında düzenlenecek olan etkinlikler haberimizin devamında yer alıyor.

19 MAYIS ÇANAKKALE ETKİNLİK TAKVİMİ

19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’nda Çanakkale renklenecek. Çanakkale Belediyesi’nin internet sitesinde 19 Mayıs Pazar günü etkinlik takvimi yayınlandı.

18-19 Mayıs tarihlerinde Barış Kordonu’nda 11.00-20.00 saatleri arasında Plaj Voleybolu Turnuvası gerçekleşecek.

19 Mayıs Pazar günü Özgürlük Parkı, Barış Kordonu, İskele Meydanı, Marina Balıkçı Terasları, Halk Bahçesi’nde saat 13.00-17.00 arasında düzenlenen graffiti ve resim etkinliğiyle Çanakkale renklenecek.

19 Mayıs akşamı saat 21.00 itibariyle Özgürlük Parkı’nda Seksendört’ün sahne almasıyla Çanakkale halkı eğlenceye doyacak.

Çanakkale Ve Bursa’da ücretsiz 19 Mayıs Konserleri Ve Etkinlikleri

19 MAYIS BURSA KONSERLERİ

Bursa Büyükşehir Belediyesi 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı için Gençlik Festivali düzenliyor.

Sürprizler dolu bir festival olduğunu yayınlayan Bursa Belediyesi’nin düzenlediği festival 17-18-19 Mayıs tarihlerinde olacak.

17 Mayıs Cuma günü 34 Sporcu Koşusu ve hediye takdimi yapılacak.

18 Mayıs Cumartesi günü sergiler, turnuvalar, gülümse çekiyorum fotoğraf alanları, karaoke, açık hava sineması, model maket yapımı, canlı langırt ve karikatür atölyesi gibi etkinlikler yer alıyor.

18 Mayıs Cumartesi günü 21.00’da Hande Yener’in sahne almasıyla başlayan konserler; 19 Mayıs Pazar günü 20.30 itibariyle başlayan Emre Fel konserinin ardından saat 22.00’da Blok3 sahne almasıyla sona erecek.

Çanakkale Ve Bursa’da ücretsiz 19 Mayıs Konserleri Ve Etkinlikleri

Konserler ücretsiz olup Hüdavendigar Kent Parkı’nda gerçekleşecek.

YaşamKültür Sanat

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir