12 Haziran Çarşamba hava durumu İstanbul, Ankara ve İzmir! Sıcak havalar yurdu etkisi altına aldı - Haber Jet

12 Haziran Çarşamba hava durumu İstanbul, Ankara ve İzmir! Sıcak havalar yurdu etkisi altına aldı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 12 Haziran Çarşamba hava durumu İstanbul, Ankara ve İzmir verilerini paylaştı. Yurt genelinde sıcaklıklar, 12 Haziran Çarşamba hava sıcaklığı artarak ülke genelinde mevsim normallerinin üzerinde seyredecek.

Meteoroloji’nin son yayınlanan verilerinin göre 12 – 18 Haziran tarihleri arasında genellikle mevsim normalleri üzerinde seyreden hava sıcaklıklarının batı kesimlerde başlayacak yağışla birlikte azalması beklenmekte.

Kars, Hakkari, Van, Ağrı, Kastamonu ve Çorum çevresinde kısa süreli olmak üzere gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Hava Forum’un paylaşımına göre Cuma gecesi Balkanlar üzerinden yurda serin hava giriyor. Özellikle Marmara’da 24 saat içerisinde 11-12 derece birden düşmesi bekleniyor.

Uzmanlar, özellikle kronik hastaların, yaşlı, hamile ve çocukların güneşin tepede olduğu ve günün en sıcak olduğu saatlerde 11-17 arasında dışarı çıkılmaması konusunda uyarılarda bulunuyor.

12 Haziran Çarşamba Hava Durumu İstanbul, Ankara Ve İzmir nasıl?

12 HAZİRAN ÇARŞAMBA HAVA DURUMU İSTANBUL, ANKARA VE İZMİR

İstanbul

Marmara Bölgesi genel olarak az bulutlu ve açık geçeceği tahmin edilirken İstanbul’da sıcaklık 24 ila 34 derece arasında değişmesi bekleniyor.

Ankara

İç Anadolu Bölgesi genelinde havanın az bulutlu ve açık geçeceği tahmin edilirken Ankara’da sıcaklık 19 ila 35 derece arasında değişecek.

İzmir

Ege Bölgesi genelinde havanın az bulutlu ve açık olması beklenirken İzmir’de hava sıcaklığının 40 dereceyi göreceği tahmin ediliyor.

Yaşam

12 Haziran Çarşamba hava durumu İstanbul, Ankara ve İzmir! Sıcak havalar yurdu etkisi altına aldı” haberine 1 yorum yapıldı.

  • Ayşenur Yılmaz Ayşenur Yılmaz

    İstanbul’da nem bitirdi bizi

    Yanıtla

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir