Seleme Cenemeler diyen kız Elif Polat’ın öldüğü iddia edildi - Haber Jet

Seleme Cenemeler diyen kız Elif Polat’ın öldüğü iddia edildi

TikTok’ta, "Seleme cenemeler" diyerek çektiği videolarıyla kısa sürede tanınan genç kızın öldüğüne dair haberlerin gerçeği yansıtıp yansıtmadığı merak konusu oldu. Seleme cenemeler diyen kız olarak bilinen Elif Polat yaşıyor mu öldü mü sorularına yanıt aranıyor.

Kısa videoların paylaşıldığı sosyal medya platformu TikTok’ta farklı üslubuyla Seleme cenemeler diyen kız internet kullanıcılarının gündemine oturdu.

TikTok’ta “77mucize77” kullanıcı adı hesabı ile kısa videolar çeken genç kızın öldüğü iddia edildi.

Genç kızın adının Elif Polat olduğu bilinirken bir süredir yeni bir paylaşım yapmadı.  Peki, seleme cenemeler diyen kız öldü mü? son durumu merak ediliyor.

TikTok’a yer alan Seleme Cenemeler paylaşımlarının altına bazı kullanıcıların “Elif aslında öldü” “Elif vefat etti” “Allah rahmet eylesin” gibi yorumları Seleme cenemeler Elif Polat’a ne oldu, öldü mü? sorusunu akıllara getirdi.

Seleme Cenemeler diyen kız Elif Polat’ın öldüğü iddia edildi 2

Yüksek sesle söylediği Seleme cenemeler cümlesi ile tanınan genç kızın öldüğü iddiaları sosyal medyayı hareketlendirdi. Elif Polat’ın öldüğüne dair net bir bilgi bulunmuyor. Konuya ilişkin herhangi bir resmi açıklama da mevcut değil.

TikTok’ta fenomeni olan genç kız abartılı çığlıkları ve mimikleri ve davranışları ile dikkatleri üzerine çekti. Bazı internet kullanıcıları adının Elif olarak bilinen kızı rapçi Alizade’ye benzetti. Bu benzetme Jr. Alizade yorumlarını da beraberinde getirdi.

SELEME CENEMELER ELİF POLAT KİMDİR?

Tiktok’ta çektiği videolara Seleme cenemeler cümlesi ile tanınan Elif Polat’ın kaç yaşında olduğu bilinmiyor. Seleme Cenemeler diyen kız TikTok’ta “77mucize77” kullanıcı adı ile yer alıyordu. Çektiği videolar ise binlerce beğeni izlenme sayısına ulaştı. Seleme cenemeler uyanma vakti videosuna sosyal medya kullanıcıları tarafından remix  de yapıldı.

Seleme Cenemeler diyen kız Elif Polat’ın öldüğü iddia edildi 3

ALİZADE KİMDİR?

Asya Alizade Azerbaycan asıllı Rus şarkıcıdır. Alizade, 28 Ekim 2000 tarihinde Moskova’da dünyaya geldi. Azeri asıllı Rus şarkıcı ilk şarkısını 2019 yılında çıkarttı.
‘Anormal’ ve ‘Kalbin Bana Kaldı’ şarkıları ile tanınan şarkıcı, Berkcan Güven ile birlikte gerçekleştirdiği konserin ardından viral oldu.

Instagram kullanıcı adı “asyaalizaude” olan şarkıcının ve 352 bin takipçisi bulunmaktadır.

Trend

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir