Eurovision 2024 birincisi Nemo, Popstar Bayhan’ı listelerde geçemedi! Spotify Viral 50 listesi açıklandı - Haber Jet

Eurovision 2024 birincisi Nemo, Popstar Bayhan’ı listelerde geçemedi! Spotify Viral 50 listesi açıklandı

2024 Eurovision'un etkileri gündemde yer etmeye devam ederken farklı bir kıyas penceresi açıldı. Eurovision 2024 Şampiyonu Nemo ile Popstar 2003'ün yıldız isimlerinden Bayhan'ın kapışması Spotify Viral 50 Global ve Turkiye listesinde kendini gösterdi. İşte, detaylar...

Eurovision 2024 Şampiyonu Nemo’nun şarkısı The Code ile Popstar’ın yıldız isimlerinden Bayhan’ın yeni şarkısı Tiryakinim Spotify Viral Global ve Türkiye listesinde kapışıyor. Geçtiğimiz günlerde de Hırvatistan’ın temsilcisi olarak Eurovision’a katılan Baby Lasagna’nın paylaştığı listede Bayhan’ın adı görülmüştü.

Spotify Viral 50 Global ve Viral 50 Turkey listesine en çok ses getiren, son zamanlarda en çok dinlenen ve paylaşılan listelerden oluşuyor.

8 Mayıs 2024 tarihinde Tiryakinim şarkısını çıkaran Bayhan, listelerde hızla zirveye yükseldi.

Ardından Eurovision Şarkı Yarışması’nın da etkisiyle Spotify listelerindeki dengeler değişmeye başladı ancak Tiryakinim şarkısının listedeki yerini koruduğu görüldü.

Eurovision 2024 birincisi Nemo, Popstar Bayhan’ı listelerde geçemedi! Spotify Viral 50 listesi açıklandı 1

Spotify Viral 50 Global listesinde Bayhan-Tiryakinim birinci sırada yer alırken Nemo-The Code üçüncü sırada yer alıyor. Türkiye Viral 50 listesinde ise Bayhan birinci sırada yer alırken Nemo hemen arkasından ikinci sırada listede yerini alıyor.

Bu sırada geçtiğimiz gün X’te bir kullanıcının yaptığı paylaşımda bizde Hırvat temsilci Baby Lasagna’nın hikayesinde Bayhan’ı görmeye  hazır değildik…

Eurovision 2024 birincisi Nemo, Popstar Bayhan’ı listelerde geçemedi! Spotify Viral 50 listesi açıklandı 2

İsviçre’den The Code ile Türkiye’den Tiryakinim’in rekabeti nasıl bir yol izleyecek merak ediliyor…

TrendEditörün SeçtikleriMagazin

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir