ATV’nin yeni yarışması Alan'ın başvuru detayları belli oldu - Haber Jet

ATV’nin yeni yarışması Alan’ın başvuru detayları belli oldu

Yeni nesil yarışma Alan yakında ATV ekranlarında izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. Sunuculuğunu ünlü oyuncu Oktay Kaynarca'nın yapacağı Alan bilgi ve stratejiyi bir araya getirecek. Büyük ödülün 1 milyon TL olduğu yarışmada rekabet etmek isteyen adaylar Alan başvuru detaylarını gündeme getirdi.

The Floor adıyla bilinen ve dünyada izlenme rekorları kıran yeni nesil yarışma Alan Türkiye’de yayın hayatına başlıyor. ATV ‘de yayınlanacak Alan, Oktay Kaynarca’nın sunumuyla yaz aylarında ekranlarda olacak.

Alan seyircisi zamana karşı bilgi düellosu ve kıyasıya rekabete tanıklık edecek. Yarışmadan ilk tanıtımın yayınlanması ile Alan’a yarışmacı olarak dahil olmak isteyenler detaylı araştırma yapmaya başladı. Başvuru için harekete geçen yarışmacı adayları Alan yarışması konsepti ve nasıl başvuru yapılır konularını gündeme getirdi.

Heyecanla beklenen yeni yarışma Alan’ın konsepti, ödülü ve yarışmaya nasıl başvurulacağına dair detaylar netleşti.

Alan yarışmasına nasıl başvurulur?

ALAN YARIŞMASI NASIL BAŞVURULUR?

Alan yarışmasına katılmak isteyenler başvurularını, atv.com.tr web adresinden Alan yarışma katılım formunu doldurarak gerçekleştirebilecek.  Yarışmacı olmak isteyenler başvuru formunda yer alan kişisel bilgileri, fotoğraf  ve ilgi alanları kısmının eksiksiz doldurması gerekiyor.

Yarışmaya başvurabilmek için 18 yaşından büyük olunması gerekiyor.

Atv’nin Yeni Yarışması Alan ne zaman başlayacak?

ALAN KONSEPTİ

Bu yarışmada zamana karşı bilgi düellosu ön planda olacak. Bilgi ve stratejinin bir arada yürütülmesi gerekiyor. Sistemin rastgele seçtiği bir yarışmacı rakiplerinden birini düello yapmak üzere seçecek.

45 saniyesi olan yarışmacılar ağırlıklı olarak görseldeki kişi veya nesneyi bilmeye çalıştıkları düellolarda rekabet edecek. Doğru cevap verildiğinde sıra rakiplerine geçerken yanlış cevap verilirse doğru cevap verene kadar aynı görsel ekranda kalmaya devam edecek.

“Pas” denildiğinde yarışmacıların sürelerinden 3 saniye eksilecek ve yeni bir görsel ekrana gelecek.

Süresi biten yarışmacı elenecek kazanan yarışmacı ise düelloyla devam etmek isterse alanındaki rakiplerinden birini seçip yeni bir düelloya başlayacak. Yendiği rakibinin alanını da kazandığı için düello için seçebileceği rakip dolayısıyla da kategori sayısı artacak.

Alan büyük ödül ne kadar?

En fazla yarışmacıyı eleyen de günün birincisi oluyor.

ALAN BÜYÜK ÖDÜL NE KADAR?

Alan’ın büyük ödülü 1 milyon lira olacak. En fazla yarışmacıyı eleyen kişi gün birinciliğini elde edecek. Düellolar sonrası en büyük alana sahip olan yarışmacı 100.000 TL kazanacak.

ALAN NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

100 yarışmacı, 100 kategori ve 1 milyon lira ödüllü yarışma Alan yaz aylarında ekranlarda olacak. Yayın tarihi duyurulmasa da çok yakında izleyici ile buluşturulması planlanıyor.

TrendMagazin

ATV’nin yeni yarışması Alan’ın başvuru detayları belli oldu” haberine 3 yorum yapıldı.

  • İrfan İrfan

    Çok farklı bir yarışma olacak gibi görünüyor

    Yanıtla
  • Berrin Berrin

    Değişik bir formatlı bir yarışma izlenir

    Yanıtla
  • Rüya Rüya

    Oktay Kaynarca Alan’a renk katacak heyecanla bekliyorum

    Yanıtla

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir