Whatsapp çıkartma oluşturma özelliğine yapay zeka desteği geliyor - Haber Jet

Whatsapp çıkartma oluşturma özelliğine yapay zeka desteği geliyor

WhatsApp kullanıcı deneyimini geliştirmek ve çıkartma oluşturma sürecini daha heyecanlı hale getirmek için yapay zeka desteğini devreye alıyor. Şimdi kullanıcılar Android platformunda bu yeni özelliği BETA sürüm ile test edebiliyorlar ve yakında tüm kullanıcılara sunulması bekleniyor! İşte tüm detaylar...

WhatsApp kullanıcı deneyimini daha da zenginleştirmek ve eğlenceli hale getirmek için yeni bir güncellemeyle karşımızda! Artık yapay zeka desteğiyle çıkartma oluşturma özelliği geliyor. WhatsApp Android kullanıcılarına yönelik bu yeni özellikle çıkartma oluşturma deneyimini daha kolay ve keyifli hale getiriyor.

Whatsapp çıkartma Oluşturma özelliğine Yapay Zeka Desteği Geliyor

Son beta güncellemesiyle birlikte, gelişmiş çıkartma oluşturma seçenekleri test edilmeye başlandı. Bu özellik WhatsApp’ın kullanıcılarına sunduğu standart çıkartma oluşturma özelliğini aşarak, yapay zeka desteğiyle çıkartma oluşturma imkanı sunuyor. WaBetaInfo’nun paylaştığı ekran görüntülerine göre WhatsApp artık galerideki fotoğrafları anında yapay zeka ile kolay bir şekilde çıkartmaya dönüştürebiliyor.

Whatsapp çıkartma Oluşturma özelliğine Yapay Zeka Desteği GeliyorKullanıcılar bu heyecan verici özelliği kullanmak için karşılarına çıkan iki seçenek arasından seçim yapacaklar. Yapay zeka destekli çıkartma oluşturma özelliği şu anda belirli ülkelerde test aşamasında olduğu için bazı kullanıcılar için hâlâ bir sürpriz olabilir. Ancak bu özelliğin kullanıcıların çıkartma oluşturma sürecini basitleştirmesi ve daha eğlenceli hale getirmesi söz konusu.

Whatsapp çıkartma Oluşturma özelliğine Yapay Zeka Desteği GeliyorŞu anda sadece belirli kullanıcılarda bulunan ve test edilen bu özelliğin, yakın zamanda tüm kullanıcılara sunulması bekleniyor. WhatsApp’ın yapay zeka desteğiyle çıkartma oluşturma özelliği, platformun kullanıcılarına sunduğu yeniliklerden biri olarak dikkat çekiyor. Bu güncelleme WhatsApp kullanıcılarının iletişim deneyimini daha da zenginleştirecek gibi görünüyor.

TeknolojiGündemTrendYapay Zeka

Whatsapp çıkartma oluşturma özelliğine yapay zeka desteği geliyor” haberine 1 yorum yapıldı.

  • Gökçen Gökçen

    Whatsapp’da çok sevimli çıkartmalar var bu özellik hemen gelecek mi acaba her telefona

    Yanıtla

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir