Uygun fiyatlı ödeme koşulları ile araba sahibi olun! Yuki Amy peşin fiyatına 6 taksit ile Trendyol'da - Haber Jet

Uygun fiyatlı ödeme koşulları ile araba sahibi olun! Yuki Amy peşin fiyatına 6 taksit ile Trendyol’da

Trendyol’da Yuki Amy model elektrikli araba satışının başlamasıyla birlikte taksit seçeneklerinin yer alması kullanıcıların dikkatini çekti. Kredi kartlarına, peşin fiyatına 3 ve 6 taksitle alınabilen Yuki Amy araba özellikleri ve renklerine dair merak edilenler hazırladık. Amy’nin fiyatı nedir?

Trendyol’da mini elektrikli otomatik vites Yuki Amy arabanın satışı yapılıyor. Mavi, kırmızı ve yeşil renk seçenekleriyle 509.900 TL fiyatıyla 3 ve 6 taksit imkanı sunuluyor. Yuki Amy araba özellikleri haberimizin devamında yer almakta.

TRENDYOL’DA YUKİ AMY SATIŞI

Türkiye’nin her yerine 3 günde teslim edilen sıfır Yuki Amy, otomobil endüstrisinde doğa dostu olması sebebiyle en önemli araçlardan biri oldu. Mini ve sevimli görüntüsüyle 2024 yılında oldukça ilgi gören otomobil e-car statüsünde ve 4 tekerlekli motor olarak geçmekte.

Amy otomobilin fiyatı 509.900 TL olarak satışta ve Bonus Money Bonus, Flexi, Bonus Genç, Bonus Bussines, Shop&Fly, Miles&Smiles, Garanti BBVA Bussines, American Express Card, Deniz Bonus,TEB Bonus, Şeker Bonus, ING Bonus, Türkiye Finans kartlarına peşin fiyatına 3 veya 6 taksitle satın alma işlemi yapılabiliyor.

Uygun Fiyatlı ödeme Koşulları Ile Araba Sahibi Olun! Yuki Amy Peşin Fiyatına 6 Taksit Ile Trendyol’da

YUKİ AMY ÖZELLİKLERİ

Jınpeng Amy elektrikli otomatik vitesli araba, gelişmiş batarya teknolojisiyle tam şarjla uzun mesafe kat edilebilmekte. Hızlı şarj özelliği sayesinde aracınızı 4 veya 6 saatte %100 şarj etme imkanı bulunuyor.

Göz alıcı ve sevimli tasarımıyla Amy, enerji verimliliğini arttırmaktadır. Minimal tasarıma sahip olan bu araç 4 koltuklu ve geniş bagaj tasarımıyla ihtiyaç karşılayacak nitelikte.

TEKNİK ÖZELLİKLERİ

4000 W motor gücüne sahip olan Amy, 5 kapılı ve 4 koltukludur. Boyutu 2899X1396X1543 ve yerden yüksekliği 250 milimetre ve batarya hariç net ağırlığı 447 kg’dir.

Dingil mesafesi 1906 ve maximum hızı 45 km/h dir. 80-100 km menzile sahip olan Amy araçların camları otomatik, göstergeleri dijital, farları led ve şarj süresi 6-7 saat olarak tasarlandı.

Tırmanma açısı 35 derece olan Amy araçlarda hoparlör, silecek, klima, multimedya, şarj soketi bulunuyor.

4 tekerlekli motor olarak geçen bu otomobili kullanmak için en az b sınıfı ehliyete sahip olmak gerekli.

TeknolojiTrend

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir