Turkcell 30. Yıl Kampanyası ile hediye internet, dakika ve SMS veriyor! Kampanya 31 Mayıs'ta sona erecek - Haber Jet

Turkcell 30. Yıl Kampanyası ile hediye internet, dakika ve SMS veriyor! Kampanya 31 Mayıs’ta sona erecek

Turkcell’in başlattığı 30. Yıl Kampanyası ile Turkcell’liler 30YIL yazıp 2200’a göndererek halihazırdaki dakika, internet ve SMS paketini ikiye katlayabiliyorlar. Turkcell’liler için sevindirici bu haberin ardından milyonlarca Turkcell kullanıcısı kampanyaya katılım sağlamaya başladı bile.

Turkcell’in 30. Yıl Kampanyası’nın başlaması ile birlikte birçok soru da merak konusu oldu. Onlar arasında Turkcell 30. Yıl Kampanyası ne zaman bitiyor, süresi araştırılıyor. İşte Turkcell’in 30. yıla özel hazırladığı kampanyanın detayları…

Turkcell 30. Yıl Kampanyası ne zaman bitiyor?

Turkcell’in 30. yılına özel sunduğu kampanyayla Turkcell’liler paketlerindeki GB, SMS ve dakikalarını iki katına çıkararak daha fazla iletişim imkanına kavuşuyor.

Turkcell 30. Yıl Kampanyası 31 Mayıs 2024’te bitiyor. 31 Mayıs’a kadar kampanya devam edecek.

Turkcell 30. Yıl Kampanyası ile hediye internet, dakika ve SMS veriyor! Kampanya 31 Mayıs'ta sona erecek 1

Turkcell 30. yıl kampanyasına katılmak için;

Müşteriler Turkcell Uygulaması Hediye Havuzu sekmesinden, Turkcell İletişim Merkezi ve Turkcell Müşteri Hizmetleri aracılığı ile ya da 30.YIL yazıp 2200’a SMS göndererek kampanyaya katılım talebinde bulunabilirler. Katılım talebinde bulunduktan sonra talep sonuçları SMS ile bilgilendirilecektir. Bilgilendirme SMS’inin ardından hediyeler kullanılabilir.

Kampanya süresi boyunca kampanyaya sadece bir kere katılım sağlanabilir. Yalnızca faturasız müşteriler için kampanyaya katıldıkları an sahip oldukları 28 günlük paketlerin bitiş tarihine yedi günden az kalmış ise bir kere daha katılım hakkı verilir.

Faturalı tarifelerde bulunan müşterilerin kampanyaya katılabilmesi için yurt içi dakika, SMS ve internet içeren bir ana pakete sahip olmaları gerekmektedir.

Faturasız müşterilerin kampanyaya katılabilmesi için yurt içi dakika, SMS ve internet içeren 28 günlük bir pakete sahip olmaları gerekmektedir.

Kampanyaya katılmak için uygun bir paketi olmayan müşteriler uygun paket aldıktan sonra katılım talebinde bulunarak kampanyaya katılabilirler.

Turkcell 30. Yıl Kampanyası ile hediye internet, dakika ve SMS veriyor! Kampanya 31 Mayıs'ta sona erecek 2

Turkcell 30. Yıl Kampanyası yurt dışında geçerli mi?

Verilen hediyeler yurt içi yönünde geçerli. Yurt dışı paketleri kampanyadan yararlanamaz.

Kampanyadan birden fazla kez faydalanılabilir mi?

Hayır kampanyadan bir kez yararlanılabilir. Sadece faturasız müşterilerde kampanyaya katıldıkları an sahip oldukları 28 günlük paketler bitiş tarihi 7 günden az ise bir kere daha katılım hakkı verilir.

Teknoloji

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir