Teknofest TravelX Ideathon Yarışması yakında! Son başvuru tarihi 30 Haziran - Haber Jet

Teknofest TravelX Ideathon Yarışması yakında! Son başvuru tarihi 30 Haziran

Teknofest'in heyecan verici etkinliklerinden biri olan TravelX Ideathon Yarışması Türk Hava Yolları (THY) liderliğinde düzenleniyor! Son başvuruların ardından düzenlenecek olan yarışmanın detayları şu şekilde...

Türkiye’nin önde gelen teknoloji ve havacılık etkinliklerinden biri olan Teknofest bu yıl da büyük bir heyecanla karşımıza çıkıyor. THY (Türk Hava Yolları) liderliğinde düzenlenen TravelX Ideathon Yarışması, inovasyon ve teknolojiyi bir araya getirerek genç girişimcilere yeni fırsatlar sunuyor. Başvuruların 30 Haziran tarihine kadar devam edeceği yarışmada, takımların yaratıcı fikirleriyle ön plana çıkması bekleniyor. İşte TravelX Ideathon hakkında detaylar…

Teknofest Travelx Ideathon Yarışması Için Son Başvuru 30 Haziran

Teknofest’in açıklamasına göre TravelX Ideathon Yarışması katılımcıları yeni ve inovatif fikirler geliştirmeye teşvik ediyor. Bu fikirlerin, inovasyon odaklı, teknoloji değeri yüksek, ticari potansiyeli olan ve pazarlanabilir projelere dönüşmesi hedefleniyor. Başvuruların en az 2, en fazla 4 kişilik takımlar halinde yapılabileceği belirtiliyor.

Yarışma, her yaş grubundan ve her alandan katılımcılara açık olacak. Lise öğrencilerinden doktora öğrencilerine kadar geniş bir katılımın beklediği ideathon, Bootcamp ve final olmak üzere iki aşamadan oluşuyor.

Teknofest Travelx Ideathon Yarışması Için Son Başvuru 30 Haziran

Bootcamp aşamasında, yarışmacılar girişimcilik, sunum teknikleri ve en son teknolojiler konusunda kapsamlı eğitimler alacaklar. Ayrıca, Türk Hava Yolları ve sektör profesyonellerinden mentorluk alarak fikirlerini olgunlaştırma ve projelerini geliştirme şansı bulacaklar.

Final sürecinde ise Bootcamp’te seçilen takımlar TEKNOFEST Adana’da bir araya gelecek ve projelerini sunacaklar. Bu aşamada, seyahat, havacılık, kargo planlama ve operasyon, yolcu deneyimi, sürdürülebilirlik, sosyal sorumluluk gibi konularda teknolojiyi kullanarak fikirlerini geliştirecekler.

Teknofest Travelx Ideathon Yarışması Için Son Başvuru 30 Haziran

Teknofest’in ilk kez düzenlediği TravelX Ideathon Yarışması’nda ödüller de oldukça cazip. THY tarafından her bir takım üyesine ayrı ayrı olmak üzere birinciye 90 bin mil, ikinciye 60 bin mil, üçüncüye ise 30 bin mil ödül verilecek. Bu ödüller, genç girişimciler için hem tecrübe kazanma hem de seyahat imkanı sunarak kariyerlerine önemli bir katkı sağlayacak. Başvuruların son tarihi olan 30 Haziran’a kadar genç girişimciler, hayallerini gerçeğe dönüştürmek için bu heyecan verici fırsattan yararlanabilecekler.

TeknolojiEğitimÖne Çıkan Haberler

Teknofest TravelX Ideathon Yarışması yakında! Son başvuru tarihi 30 Haziran” haberine 1 yorum yapıldı.

  • feyza karabulut feyza karabulut

    çocuklar için de ayrıca etkinlikler olması çok iyi olmuş

    Yanıtla

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir