Squad Busters 29 Mayıs'ta Android ve iOS için çıkacak - Haber Jet

Squad Busters 29 Mayıs’ta Android ve iOS için çıkacak

Clash of Clans ve Clash Royale gibi oyunları yapan Supercell oyun şirketi, yeni oyununu duyurdu. İlgililerinin heyecanla beklediği oyun bazı ülkelerde çıkarken Türkiye'ye henüz gelmedi. Merak edilenler arasında ise ne zaman çıkacak, İOS ve Android'de var mı soruları yer aldı.

Supercell’in yeni çıkaracağı oyunun çıkışına kısa süre kala nasıl oynanır ve nereden indirilir gibi sorular gündemde yer aldı. Brawl Stars ve Clash Royale gibi ses getiren oyunların geliştiricisi olan şirket, Squad Busters’ın dünya çapında oynanabileceğini duyurdu.

23 Nisan’da Kanada, Meksika, İspanya, Danimarka, Norveç, İsveç, Finlandiya ve Singapur gibi ülkelerde çıkan oyunun Türkiye’de 29 Mayıs’ta hizmete açılacak.

Android’de Google Play Store aracılığıyla indirilebilecek olan oyun, İOS’ta App Store üzerinden indirilebilecek.

Squad Busters 29 Mayıs'ta Android ve iOS için çıkacak 2

Clash of Clans, Brawl Stars, Boom Beach, Hay Day gibi oyunlarda yer alan karakterlerin yer aldığı çok oyunculu mobil uygulama olarak çıkış yapacak oyunun nasıl oynandığı da merak edildi.

Oyunda 10 kişilik çok oyunculu maçlar olurken 4 dakika süren karşılaşmalar için takımlar oluşturuluyor ve en yüksek mücevheri toplamak için yarışılıyor.

İlk etapta küçük bir karakter olarak başladıktan sonra zamanla karakterler gelişiyor. Oyunda gelişme kaydettikçe yeni karakterler alınabilirken her karakterin kendine özgü yetenekleri var.

Mücadelelerden kazanılan karakterleri alarak yeni hallerine getirmek oyunun amaçlarından biridir. Heyecanla beklenen oyunda aldığımız bebek karakterlere yeni özellikler ile geliştirerek daha güçlü bir hale getireceğiz.

Squad Busters 29 Mayıs'ta Android ve iOS için çıkacak 3

İOS kullanıcısı olanlar oyunu App Store’da indirmek için arama kısmına Squad Busters yazarak arama yapmasının ardından indir butonuna basarak kolayca yükleyebilir. İndirirken oyunun geliştiricisinin Supercell olduğuna dikkat etmelisiniz.

Android kullanıcıları da aynı işlemleri Google Play Store üzerinden gerçekleştirerek indirebilir.

TeknolojiGündem

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir