Youtube oyunları sunan Playables özelliği ile YouTube'da 75'ten fazla oyunu oynayabilirsiniz - Haber Jet

Youtube oyunları sunan Playables özelliği ile YouTube’da 75’ten fazla oyunu oynayabilirsiniz

Geçen yıl belirli bölgelerde test edilmeye başlanan YouTube'un oyun özelliği "Playables", şimdi dünya genelindeki tüm kullanıcılara sunulmaya başladı. Kullanıcılar, Angry Birds ve Cut the Rope gibi popüler oyunları indirme zorunluluğu olmadan YouTube üzerinden oynayabilecekler.

YouTube’un yeni özelliği “Playables“, kullanıcıların platform üzerinden indirme gerektirmeden oyun oynamasına olanak tanıyor. 75’ten fazla oyun, hem mobil hem de web sürümlerinde erişime açıldı.

YOUTUBE PLAYABLES ÖZELLİĞİ NEDİR?

YouTube, uzun süredir beklenen “Playables” özelliğini tüm kullanıcılarına açarak oyun dünyasına güçlü bir giriş yaptı. İlk olarak geçtiğimiz yıl belirli bölgelerde ve sadece Premium abonelere sunulan bu özellik, artık herkes tarafından erişilebilir durumda. “Playables” ile kullanıcılar, 75’ten fazla oyunu indirme gereksinimi olmadan doğrudan YouTube platformu üzerinden oynayabilecekler.

Playables özelliği ile YouTube'da 75'den fazla oyunu oynayabilirsiniz

YOUTUBE’DAN NASIL OYUN OYNANIR?

Playables özelliği, YouTube’un hem mobil uygulamasında hem de web sürümünde kullanılabiliyor. Özelliği kullanmaya başlamak için YouTube uygulamasını güncelleyip, sol üstteki “Keşfet” sekmesinde yer alan “Playables” bölümüne tıklamanız yeterli. Bu bölümde, Angry Birds, Trivia Crack, Cut the Rope ve Words of Wonders gibi popüler oyunlara erişim sağlanabiliyor.

Playables özelliği ile YouTube'da 75'den fazla oyunu oynayabilirsiniz

YOUTUBE PLAYABLES ÖZELLİĞİ NASIL OLACAK?

YouTube, Playables özelliğini geniş çapta kullanıma sunarken, oyun sayısını da artırdı. Şu anda 75’ten fazla oyun mevcut ve bu sayı ilerleyen dönemlerde daha da artacak. YouTube, özelliği “YouTube’u deneyimlemenin eğlenceli bir yolu” olarak tanımlıyor ve kullanıcıların oyunlarda ilerlemelerini kaydedip, en yüksek skorları takip edebilecekleri seçenekler sunuyor. Ayrıca, kullanıcılar beğendikleri oyunları arkadaşlarıyla da paylaşabilecekler.

Özelliğin tüm kullanıcılara tamamen ulaşması birkaç ay sürebilir. Henüz Playables bölümünü göremiyorsanız, sabırlı olmanız ve YouTube’un özelliği sizin bölgenize de açmasını beklemeniz gerekebilir. Özellik, hem Android hem de iOS kullanıcıları tarafından erişilebilir olacak.

TeknolojiOyun

Youtube oyunları sunan Playables özelliği ile YouTube’da 75’ten fazla oyunu oynayabilirsiniz” haberine 2 yorum yapıldı.

  • Baran Baran

    Angry birds olması süper olmuş

    Yanıtla
  • Ada Şan Ada Şan

    Youtube aboneliği olması gerekiyor mu?

    Yanıtla

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir