Merakla beklenen fotoğraf çerçevesi görünümlü hoparlör Samsung Music Frame Türkiye’de satışa sunuldu - Haber Jet

Merakla beklenen fotoğraf çerçevesi görünümlü hoparlör Samsung Music Frame Türkiye’de satışa sunuldu

Samsung Music Frame sonunda Türkiye'de! Herkesin heyecanla beklediği fotoğraf çerçevesi şeklindeki bu son teknoloji hoparlör yoğun ilgi gördü. Peki bu dekoratif hoparlör Music Frame Türkiye satış fiyatı ne kadar? Özellikleri neler? İşte tüm detaylar...

Samsung Türkiye’de satışa sunduğu yeni ürünü Samsung Music Frame ile dikkatleri üzerine çekiyor! CES 2024 fuarı kapsamında tanıtılan bu hoparlör, adeta bir fotoğraf çerçevesi gibi tasarlanmış ve evde şık bir görünüm sağlamayı hedefliyor. Samsung’un The Frame TV serisinin başarısının bir devamı olarak konumlandırılan Samsung Music Frame, kullanıcıların iç mekanlarını hem estetik hem de işlevsellik açısından zenginleştirmeyi amaçlıyor. Peki Samsung Music Frame özellikleri ve Türkiye fiyatı nedir?

Merakla Beklenen Fotoğraf çerçevesi Görünümlü Hoparlör Samsung Music Frame Türkiye’de Satışa Sunuldu

The Frame TV’lerin tablo gibi görünen tasarım anlayışını müzik dünyasına taşıyan Samsung Music Frame, özelleştirilebilir bir hoparlör modeli olarak öne çıkıyor. Üzerindeki baskıyla sanat eseri veya fotoğraf sergileyebilen bu modern resim çerçevesi, bulunduğu ortama uyum sağlayarak dekorasyonları destekliyor. Q-Symphony teknolojisiyle donatılan hoparlör, 2024 Samsung TV’ler ve soundbar’larla eşleştirildiğinde surround ses sağlayabiliyor veya kablosuz hoparlör olarak kullanılabiliyor.

Merakla Beklenen Fotoğraf çerçevesi Görünümlü Hoparlör Samsung Music Frame Türkiye’de Satışa SunulduSamsung Music Frame’in ses kalitesi oldukça etkileyici bir teknolojiye sahip. Yerleşik düşük frekans hoparlörleri ve mükemmel ses işleme özelliği sayesinde, kullanıcılara yüksek kaliteli bir ses deneyimi sunuyor. Ayrıca Dolby Atmos teknolojisi ve SpaceFit Sound AI teknolojisi harikalar yaratıyor! Ses kalibrasyonu optimize ederek ve  çevresel alanın analizi yaparak en iyi ses performansını almanıza imkan tanıyor.

Merakla Beklenen Fotoğraf çerçevesi Görünümlü Hoparlör Samsung Music Frame Türkiye’de Satışa SunulduFOTOĞRAF ÇERÇEVESİ GİBİ GÖRÜNEN SAMSUNG MUSİC FRAME FİYATI NE KADAR?

Türkiye’de satışa sunulan Samsung Music Frame fiyatıyla da oldukça dikkat çekti! HW-LS60D modeli, 14.699 TL gibi rekabetçi bir fiyatla kullanıcıların beğenisine sunuldu. Bu fiyat segmentinde sunduğu özelliklerle ön plana çıkan Music Frame evinizde sinema deneyimini bir üst seviyeye taşımayı hedefliyor.

Merakla Beklenen Fotoğraf çerçevesi Görünümlü Hoparlör Samsung Music Frame Türkiye’de Satışa SunulduTüm bunlara ek olarak CES 2024 fuarında duyurulan diğer ürünler arasında yer alan yeni QD-OLED TV modelleri de oldukça ilgi çekici. Parlama önleyici mat bir kaplamaya sahip olmaları ve yüksek görüntü kalitesi sunmaları, Samsung’un teknolojiye getirdiği yeniliklerin ne kadar ileri düzeyde olduğunu gösteriyor. Bu ürünlerin bir arada olması Samsung’un kapsamlı bir sinema deneyimi sunma konusundaki kararlılığını ortaya koyuyor.

Merakla Beklenen Fotoğraf çerçevesi Görünümlü Hoparlör Samsung Music Frame Türkiye’de Satışa SunulduSamsung Music Frame ve diğer yeni ürünlerin Türkiye’de sunulması, teknoloji tutkunları için gerçekten heyecan verici bir gelişme olarak görünüyor. Bu ürünlerin kullanıcılar tarafından ilgi göreceği ve müzik/sinema deneyimini bir üst seviyeye taşıyacağı da şüphesiz.

TeknolojiGündemÖne Çıkan Haberler

Merakla beklenen fotoğraf çerçevesi görünümlü hoparlör Samsung Music Frame Türkiye’de satışa sunuldu” haberine 1 yorum yapıldı.

  • Derya Tuncay Derya Tuncay

    Bence fiyat çok abartı değil gayet makul gibi zaten bu performansta diğer markalar da 10binden aşağı değil

    Yanıtla

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir