Maserati’nin yüzde yüz elektrikli SUV’u Grecale Folgore, 7 milyon 428 bin TL’den başlayan fiyatıyla Türkiye’de satışta - Haber Jet

Maserati’nin yüzde yüz elektrikli SUV’u Grecale Folgore, 7 milyon 428 bin TL’den başlayan fiyatıyla Türkiye’de satışta

Maserati'nin, İlk Yüzde Yüz Elektriklisi Grecale Folgore Türkiye'de 7 milyon 428 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıktı. İtalya’da tasarlanıp üretilen Grecale Folgore, MAX RANGE, GT, SPORT, OFFROAD olmak üzere dört farklı sürüş modu sunuyor.

Maserati’nin Orta-Sınıf Lüks SUV sınıfındaki yeni temsilcisi Grecale artık Türkiye’de.

Adını bir rüzgârdan alan yeni SUV’u Grecale, Maserati BEV’lerin tanımlayıcısı olan ve yeni bir enerjinin kıvılcımını çakan yıldırım anlamındaki Folgore adı ile birleşti.

Grecale Folgore yüzde 100 elektrikli tahrik dopingiyle de 410 kW (550 beygir) güç ve 220 km/saat azami hız sunuyor. Sporu ve yüksek hız severlerin gözdesi olacak Grecale Folgore fiyatı belli oldu.

Maserati’nin tarihindeki ilk yüzde yüz elektrikli SUV modeli Grecale Folgore,  400V teknolojisi ve 105 kWh pil ile donatılarak ülkemizde yollara düştü.

Elektrik çağına yüksek uyum sağlayan Grecale Folgore, performans odağından ödün vermeyecek özelliklere sahip.

Grecale Folgore, tamamen İtalya’da tasarlanıp üretildi. Ayrıca 820 Nm’ye kadar tork üretiyor ve 220 km/saat azami hız sunuyor.

Maserati’nin yüzde yüz elektrikli SUV’u Grecale Folgore, 7 milyon 428 bin TL’den başlayan fiyatıyla Türkiye’de satışta 2

MASERATİ ELEKTİKLİ GRECALE FOLGORE TÜRKİYE FİYATI

Maserati Grecale Folgore, MAX RANGE, GT, SPORT, OFFROAD olmak üzere dört farklı sürüş moduyla Türkiye’de satışa sunuldu.

Grecale Folgore, 7 milyon 428 bin TL’den başlayan fiyatlarla satın alınabilecek.

Konfor, lüks ve performansı bir arada sunan Maserati Grecale Folgore, ışıkla etkileşime girdiğinde ton değiştiren “Rame Folgore” rengiyle diğer Grecale’lerden fark yaratacak.

Maserati’nin yüzde yüz elektrikli SUV’u Grecale Folgore, 7 milyon 428 bin TL’den başlayan fiyatıyla Türkiye’de satışta 3

Maserati, Grecale’nin Folgore’nin ön tasarımı ilhamını Trofeo’dan aldı.

Aerodinamik tasarıma sahip araç ön paneldeki tanımlayıcı Folgore kabartma deseni ve ambiyans ışıklarıyla öne çıkıyor.

Maserati’nin Tarihindeki Ilk Yüzde Yüz Elektrikli Suv’u Grecale Folgore, Türkiye’de Satışta

Grecale Folgore’de benzersiz estetiğe sahip yeni bir elyaf türü olan ECONYL® (geri dönüştürülmüş) malzemeler kullanıldı.

Tamamen elektrikli Grecale’de kablosuz Apple CarPlay ve Android Auto, akıllı telefon deneyimini yalnızca birkaç saniye içinde entegre ediyor.

Maserati’nin yüzde yüz elektrikli SUV’u Grecale Folgore, 7 milyon 428 bin TL’den başlayan fiyatıyla Türkiye’de satışta 4

3D dokunmatik iç kaplamayla, siyah ve nude 14 yönlü ECONYL® elektrikli koltuklar, yenilikçi lazer tekniğiyle birlikte ısıtmalı ve havalandırmalı özellikler ile konforu üst düzeye taşıdı.

Aynı zamanda iç mekandaki tavan kaplamasına ve halıya rejenere iplik kullanıldı.

MIA Maserati Akıllı Asistan da Grecale Folgore için optimize edilerek dijital deneyime benzersiz deneyim sunacak.

Maserati’nin Tarihindeki Ilk Yüzde Yüz Elektrikli Suv’u Grecale Folgore, Türkiye’de Satışta

Maserati’nin yüzde yüz elektrikli SUV’u Grecale Folgore, 7 milyon 428 bin TL’den başlayan fiyatıyla Türkiye’de satışta 5

TeknolojiGündem

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir