Apple kutusunda adaptör, kulaklık yok sadece şarj kablosu var - Haber Jet

Apple kutusunda adaptör, kulaklık yok sadece şarj kablosu var

Apple'dan alınan ürün ile birlikte kutunun içinden ek olarak hangi ürünlerin çıktığı merak ediliyor. Apple kutusunda şarj aleti var mı, kulaklı var mı? sorularının cevapları araştırılıyor. 7 Mayıs 2024 yılının ilk etkinliğini düzenleyen Apple, yeni iPad Pro ve iPad Air ürünlerini duyurdu. Yeni iPad modelleriyle Apple logolu çıkartmaların olmayacağı öğrenildi.

Apple yeni piyasaya sürülen iPad Pro ve iPad air serilerinin tanıttı. Müşterilerine iPad kutularından Apple logosu çıkartmalarının olmayacağını duyurdu. Hangi ürünlerin Apple kutularında yer aldığı araştırılıyor.

iPHONE KUTULARININ İÇİNDE NE VAR?

iPhone kutularında bulunan adaptör ve kulaklık markanın, çevreyle ilgili hedeflerine ulaşma çabalarının bir parçası olarak kutudan çıkarıldı.

Marka, müşterilerinin mevcut güç adaptörü ve kulaklığı kullanmasını eğer ellerinde yoksa satın almaya yönlendirdiğini ifade etti.

Apple kutusunda adaptör, kulaklık yok sadece şarj kablosu var 2

APPLE ÇIKARTMASI YOK

iPad kutularına eklenen Apple logolu çıkartmaların artık kutularda olmayacağı duyuruldu. 9to5Mac sitesinden edinilen bilgilere göre, 7 Mayıs günü Apple etkinliğinde dağıtılan bir notta yeni iPad Pro ve iPad Air kutusundan çıkartmaların yer almayacağı açıklandı.

Şirke, çevresel hedeflerinin bir parçası olarak ambalajlarını tamamen plastikten arındırılmış olmasını sağlamaya çalışıyor. Bu nedenle çıkartmalar yok.

Apple kutusunda adaptör, kulaklık yok sadece şarj kablosu var 3

Apple, talep üzerine Apple mağazalarına yeni ürünleri alan müşterilere verilmek üzere sınırlı sayıda Apple logolu çıkartma gönderiliyor.

Çıkartmalara sahip olmanın tek yolu Apple mağazasından yeni iPad Pro ve iPad Air alması gerekiyor.

Teknoloji

Apple kutusunda adaptör, kulaklık yok sadece şarj kablosu var” haberine 3 yorum yapıldı.

  • İlayda İlayda

    Sadece telefona o kadar para veriyoruz şarj adaptörü ve kulaklığı ayrı pahalılıkta. Bu değişmeli insanların maddi gücünü zorlayacak bir davranış.

    Yanıtla
  • İlayda İlayda

    Daha fazla para kazanmaları için mantıklı bir davranış olabilir ama alıcılar için üzücü. Kulaklık olmasa bile en azından şarj adaptörü ve kablosu çıkabilir kutudan.

    Yanıtla
  • Yusuf Cebeci Yusuf Cebeci

    Çakma şarj aleti kullanınca telefona zarar veriyor, orijinal alsak gereksiz pahalı..

    Yanıtla

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir