Yapay zekaya 'Galatasaray-Fenerbahçe maçı kaç kaç biter' diye soruldu! Sonuç bir tarafı memnun edecek - Haber Jet

Yapay zekaya ‘Galatasaray-Fenerbahçe maçı kaç kaç biter’ diye soruldu! Sonuç bir tarafı memnun edecek

Pazar günü oynanacak Galatasaray-Fenerbahçe derbisine saatler kaldı. Maç saati yaklaştıkça maç skoru tahminleri de artmaya başladı. Herkes tahmin yaparken bir tahmin de yapay zeka tarafından yapılması istendi. Yapay zekaya sorulan "Galatasaray-Fenerbahçe maçı ne olur" sorusuna bakın ne yanıt verdi.

Büyük heyecanla beklenen Galatasaray-Fenerbahçe derbisi skoru belki de bu senenin şampiyonu belirleyecek. Böylesine büyük bir maç öncesi birçok tahminler yapılıyor.

GALATASARAY-FENERBAHÇE MAÇI KAÇ KAÇ BİTER?

19 Mayıs Pazar günü Rams Park Stadyumu’nda oynanacak olan Galatasaray-Fenerbahçe derbisi ligin kaderini belirleme potansiyeli nedeniyle büyük önem arz ediyor.

90 dakikanın sonunda ya Galatasaray şampiyonluğunu ilan edecek ya da hem Fenerbahçe hem Galatasaray şampiyonluk umutlarını bir sonraki haftaya devredecek.

Böylesine önemli bir mücadele öncesi maç skoru tahminleri spor yazarları tarafından yazılıp çiziliyor.

Bir tahmin de yapay zekadan geldi. Yapay zeka Galatasaray-Fenerbahçe maçının skoruna ilişkin tahminde bulundu.

YAPAY ZEKAYA GÖRE DERBİDE KAZANAN YOK

Yapay zekaya yöneltilen Galatasaray-Fenerbahçe maçını kim kazanır sorusuna yapay zeka, maçın 1-1’lik skorla yani berabere biteceği tahmininde bulundu.

Yapay zeka, 1-1’lik skor tahmini öncesi maçın Galatasaray’ın stadında taraftar desteği ile oynanmasına, takımların son form durumlarına, Fenerbahçe’nin son umudunun bu maç olduğuna ve Okan Buruk ile İsmail Kartal’ın uygulayabileceği taktiklere dikkat çekti.

Galatasaray’a şampiyonluk için 1 puan yetiyor. Eğer maç yapay zekanın tahmin ettiği gibi 1-1’lik eşitlikle sona ererse her iki takımda 1’er puanla sahadan ayrılacak ve Galatasaray sezonun bitimine 1 hafta kala şampiyonluğu garantilemiş olacak.

Galatasaray Fenerbahçe maçı kaç kaç biter?

Siz de Galatasaray-Fenerbahçe maçı skor tahminlerinizi yorumlarda paylaşabilirsiniz.

GALATASARAY-FENERBAHÇE MAÇI ÖNCESİ BAZI İSTATİSTİKLER

Fenerbahçe, bu sezon Trendyol Süper Lig’de öne geçtiği müsabakalarda mağlubiyet yaşamadı.

Ligde şu ana dek 36 müsabakaya çıkan ve bunların 29’undan galibiyetle ayrılan sarı-lacivertliler, ilk golü bulduğu tüm müsabakalarda sahadan puan almayı başardı.

Fenerbahçe, Yılport Samsunspor ve EMS Yapı Sivasspor karşısında öne geçmesine rağmen 2 puan bırakırken, diğer öne geçtiği tüm müsabakalardan galibiyetle ayrıldı.

Galatasaray, Trendyol Süper Lig’de bu sezon ilk golü bulduğu maçların sadece 1’inde puan yitirdi.

Sarı-kırmızılı takım ligde bu sezon 36 müsabakaya çıkarken, bunların sadece 4’ünde puan kaybı yaşadı.

Söz konusu 4 maçın 3’ünden beraberlikle ayrılan Galatasaray, Atakaş Hatayspor’a ise mağlup oldu.

Okan Buruk’un öğrencileri, puan kaybı yaşadığı maçlar içinde sadece Sivasspor karşısında ilk golü bulan taraf olurken, 2 puan kaybetti.

SporEditörün SeçtikleriYapay Zeka

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir