Son 3 yılın şampiyonunu bilen Astrolog Meral Güven yeni tahmin: Kartlarım Fenerbahçe şampiyon olacak diyor - Haber Jet

Son 3 yılın şampiyonunu bilen Astrolog Meral Güven yeni tahmin: Kartlarım Fenerbahçe şampiyon olacak diyor

Süper Lig’de lider Galatasaray bitime 3 hafta kala şampiyonluğa adım adım yaklaşırken bir yandan Fenerbahçe ile olan puan farkını da artırıyor. Fenerbahçe’nin matematiksel olarak şampiyonluk şansı sürse de çok zor bir ihtimal. Astrolog Meral Güven daha önce Fenerbahçe’nin şampiyon olacağını söylemişti. Güven, son yaptığı açıklama ile iddiasını sürdürüyor.

Hem Galatasaray hem de Fenerbahçe ligde son yılların en başarılı performansını sergileseler de bir takım bitiş çizgisinde ipi göğüsleyen taraf olacak. O takımın kim olacağı ise haftalar öncesinde bilinemeyebiliyor. Futbol yorumcularının yanı sıra astrologlar da şampiyonluk için tahminlerde bulunuyor. Astrolog Meral Güven’in son tahminleri ise gündem olacak seviyedeydi.

MERAL GÜVEN’DEN “FENERBAHÇE ŞAMPİYON OLACAK” TAHMİNİ

Trendyol Süper Lig’de ligin bitimine son 3 hafta kaldı. Lider Galatasaray ile Fenerbahçe arasında 6 puanlık fark var. Galatasaray şampiyonluğu çok yakın. Fenerbahçe’nin şampiyonluk için matematiksel olarak şansı devam etse de bu kolay bir süreç değil.

Astrolog Meral Güven, bu sezonun başında yani geçen yıl Ağustos ayında Fenerbahçe’nin sezon sonu ve önümüzdeki sene iki yıl üst üste şampiyon olacağını söylemişti.

Süper Lig’in bitimine 5 hafta kala ise Meral Güven yine bu sezonun şampiyonu olarak Fenerbahçe’yi işaret etmişti.

Son 3 yılın şampiyonunu bilen Astrolog Meral Güven yeni tahmin: Kartlarım Fenerbahçe şampiyon olacak diyor 1

Bitime 3 hafta kala Meral Güven, bu kez bir video açıklama yaptı. Güven “Gerçekten çok anlamsız ve absürt ama hala daha kartlarım Fenerbahçe bir mucize ile şampiyon olacak diyor, bir mucizeyi gerçekleştirecek Fenerbahçe.” açıklamasında bulundu.

SON 3 SEZONU DOĞRU BİLMİŞTİ

Astrolog Meral Güven, 2020-21 sezonu şampiyonu olarak Beşiktaş’ı, 2021-22 sezonu şampiyonu olarak Trabzonspor’u ve 2022-23 sezonu şampiyonu olarak Galatasaray’ı tahmin etmiş ve tahminleri tutmuştu.

Spor

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir