Real Madrid'e şampiyonluğu getirecek golü Arda Güler atabilir - Haber Jet

Real Madrid’e şampiyonluğu getirecek golü Arda Güler atabilir

Milli futbolcumuz Arda Güler’in Cadiz maçında 2. kez 11’de başlaması bekleniyor. Eğer Arda, Cadiz maçında galibiyet golünü atarsa Real Madrid’i bu sezon şampiyonluğa taşıyabilir. Ama bir ihtimalin daha gerçekleşmesi gerekiyor…

Arda Güler şampiyonluk maçına çıkıyor

Real Madrid’in genç yıldızı Arda Güler bu hafta Cumartesi günü oynanacak olan Cadiz maçında sahaya ilk 11’de çıkması bekleniyor. Ayrıca bu maç Arda Güler’in Santiago Bernabeu’daki 11’de yer aldığı ilk La Liga maçı olacak.

Real Madrid eğer Arda’nın da forma giyeceği Cadiz maçında sahadan galibiyetle ayrılırsa ve Barcelona da Girona deplasmanında puan kaybederse, Real Madrid İspanya La Liga’nın bitimine 4 hafta kala şampiyonluk ipini göğüslemiş olacak.

Real Madrid'e şampiyonluğu getirecek golü Arda Güler atabilir 1

Arda Güler Cadiz maçında şampiyonluk golünü atabilir mi?

Real Madrid şampiyonluk maçına çıkacağı Cadiz maçında Arda Güler’in galibiyeti getiren golü atması ve Barcelona’nın da puan kaybetmesi durumunda şampiyonluk golü Arda Güler’den gelmiş olacak.

Real Madrid'e şampiyonluğu getirecek golü Arda Güler atabilir 2

Arda Güler son maça damga vurmuştu

Geçtiğimiz hafta oynanan Real Sociedad maçında sahaya ilk 11’de çıkan Arda Güler, Real Madrid’e galibiyeti getiren golü atmış ve Real Madrid’in 1-0’lık üstünlüğü ile maç sona ermişti. Real Madrid bu galibiyet ile hanesini 3 puanı yazdırmış ve şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerlemeye devam etmişti.

Arda son maçta olduğu gibi ağları sarsarsa ve Barcelona da puan kaybederse şampiyonluk golünün Arda Güler’den gelmesi ihtimaller dahilinde.

Spor

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir