İtalya - Türkiye maçını Avusturyalı hakem Sebastian Gishamer yönetecek - Haber Jet

İtalya – Türkiye maçını Avusturyalı hakem Sebastian Gishamer yönetecek

EURO 2024 kapmasında Türkiye A Milli Futbol Takımı, İtalya ile karşı karşıya gelecek. 4 Haziran Salı, bugün saat 22.00'de Bologna'daki Renato Dell'Ara Stadyumu'nda oynanacak maçın detayları belli oldu. Maçın hakemi Avusturya Futbol Federasyonundan Sebastian Gishamer oldu.

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası hazırlıkları kapsamında A Milli Futbol Takımımız, İtalya ile karşılaşacak. TSİ 22.00’de başlayacak maç TRT Spor’da yayınlanacak. Maçta düdüğü ise Avusturyalı hakem Sebastian Gishamer çalacak.

İTALYA – TÜRKİYE MAÇININ HAKEMİ KİM?

İtalya – Türkiye hazırlık maçını Avusturya Futbol Federasyonu’ndan Sebastian Gishamer yönetecek. Gishamer’in yardımcılıklarını yine Avusturya’dan Andreas Heidenreich ve Santino Schreiner yapacak.

İtalya-Türkiye maçının hakemi kim?

SEBASTİAN GİSHAMER KİM?

13 Ekim 1988 doğumlu Gishamer, 2008 yılında profesyonel hakemliğe başladı. 2017 yılında Bundesliga’daki maçları yönetiyor. 2018 yılında da FIFA hakemi olarak görev almaya başladı.

TÜRKİYE VE İTALYA’NIN 16. RANDEVUSU

Türkiye ve İtalya bugüne kadar 9’u resmi, 6’sı özel olmak üzere toplam 15 maçta karşı karşıya geldi. Bunlardan 11’ini İtalya kazanırken, 4 maç berabere bitti. İki takım son olarak 29 Mart 2022’de Konya’da oynanan özel karşılaşmada karşı karşıya gelmişti. Maçtan İtalya 3-2 skorla galibiyetle ayrılmıştı.

Ayrıca 2032 Avrupa Futbol Şampiyonasını iki ülke ortak düzenleyecek.

Spor

İtalya – Türkiye maçını Avusturyalı hakem Sebastian Gishamer yönetecek” haberine 1 yorum yapıldı.

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir