Icardi Instagram’da öne çıkarılan Galatasaray paylaşımlarını kaldırdı! Ayrılık iddiaları gündeme geldi - Haber Jet

Icardi Instagram’da öne çıkarılan Galatasaray paylaşımlarını kaldırdı! Ayrılık iddiaları gündeme geldi

Erden Timur'un vedası üzerine Icardi gidiyor mu söylentileri hızla yayılmaya başladı! Sevilen futbolcunun Galatasaray'dan gideceği iddialarını destekleyen Instagram olayı ise daha fazla kafa karışıklığı yarattı.

Galatasaray taraftarlarını tedirgin eden bir gelişme yaşandı!

Mauro Icardi’nin Instagram profilindeki Galatasaray paylaşımlarını öne çıkanlar bölümünden kaldırması ”Icardi gidiyor mu?” sorusunu da doğurdu.

Özellikle Galatasaray Sportif A.Ş. Başkan Vekili Erden Timur’un görevinden ayrılacak olması, Icardi’nin de takımdan ayrılma ihtimalini artırdı.

Icardi gidiyor mu?

ICARDI GİDİYOR MU?

İtalyan gazeteci Gianluca Di Marzio’nun aktardıklarına göre Erden Timur’un görevinden ayrılması, Mauro Icardi’nin Galatasaray’daki geleceğini belirsiz hale getirecek.

Icardi’nin Galatasaray’a transferinde büyük rol oynayan Erden Timur’un ayrılması, Arjantinli golcünün de takımdan ayrılma olasılığını artırmış görünüyor.

Icardi gidiyor mu?

Icardi’nin Galatasaray’da olmasının en büyük sebeplerinden biri olarak görülen Erden Timur’un ayrılığı takımda bambaşka kapıların aralanacağına işaret etti.

Icardi Instagram’da öne çıkarılan Galatasaray Paylaşımlarını Kaldırdı! Ayrılık Iddiaları Gündeme Geldi

Icardi’nin sezon başında Suudi Arabistan’dan gelen olağanüstü maaş tekliflerini reddederek, Erden Timur’a verdiği “Galatasaray’ı iki yıl üst üste şampiyon yapma” sözünü tutmak için takımda kaldığı da bu konuda vurgulandı.

Icardi gidiyor mu?

2024 SEZONUNDA ICARDI GİDECEK Mİ?

Geçtiğimiz günlerde Galatasaray’ın YouTube kanalına konuşan Mauro Icardi, kulüpteki mutluluğunu dile getirmişti.

Şampiyonluk kutlamaları ve taraftarın sevgisinden bahseden Icardi’nin Erden Timur’un gidişinin ardından sosyal medyada Galatasaray paylaşımlarını kaldırması kafa karıştırdı.

Icardi konuşmasında şunları söylemişti:

“Çok mutluyum. Florya’da çok eğlendik. Şampiyonluğumuzu stadımızda, bütün taraftarımızla birlikte kutluyoruz. Gol krallığından ve şampiyonluktan dolayı çok mutluyum. Takımı ilerletmek için buraya geldim ve takımın gelebileceği en iyi yere gelmesini istiyorum. Beni buraya getiren insanlara çok teşekkür etmek istiyorum. Biz mücadele etmeye devam edeceğiz ve her zaman daha iyisini isteyeceğiz.”

Icardi’nin Galatasaray’a ve taraftarlara olan sevgisi bu denli yoğunken, bir veda haberi de taraftarlar için son derece yıkıcı olacak gibi duruyor.

Öte yandan Icardi’nin ayrılık söylentileri gündemdeyken de farklı kulüplerden aldığı teklifleri reddetmesi kafa karıştırıyor.

Icardi gidecek mi?

SARI-KIRMIZI SEVSİGİNİ DİLE GETİREN ICARDI GALATASARAY’DA KALACAK MI?

Galatasaray’dan gideceği düşünülen Mauro Icardi tüm gözleri üzerine çevirdi. Özellikle de Galatasaray paylaşımlarını Instagram’dan sildikten sonra taraftarlar birçok farklı senaryoyu bir arada düşünmeye başladı.

Icardi gidecek mi?

Erden Timur’a olan sevgisi ve bağlılığı nedeniyle Icardi, bu vedayı kendi vedası ile de birleştirebilir gibi görünüyor.

Öte yandan sıklıkla Icardi hakkında transfer söylentileri dönerken Timur’un bu gidişi taraftarlar için büyük bir endişeye neden oldu.

Icardi gidecek mi?

Erden Timur’un görevinden ayrılması sonrası Icardi, Instagram’da duygusal bir veda mesajı paylaştı. Timur’a olan minnettarlığını dile getiren Icardi paylaşımında şunları yazdı:

“Hiçbir zaman yalnız değildin. Hiçbir zaman yalnız yürümedin. Her savaşta omuz omuza, her şeye ve herkese karşı savaştın. Birlikte göğüs gerdik fırtınalara, ne kadar güçlü olursa olsun ve hep galip çıktık. Bugün aşklarınızın kulübüne, uğruna canınızı verdiğiniz kulübe veda ediyorsunuz ve çok az kişi bunu biliyor ama bitti diye ağlamayın, oldu diye gülümseyin ve eminim gelecekte öyle olacaktır. Geri döneceksin ve her zamankinden daha güçlü olacaksın. Seni çok seviyorum Erden Timur, her şey için sonsuz teşekkürler.”

Mauro Icardi’nin Galatasaray’dan ayrılma ihtimali taraftarları endişelendirirken, kulüp içindeki değişikliklerin ve Icardi’nin kararlarının nasıl şekilleneceği de merakla bekleniyor.

Icardi Instagram’da öne çıkarılan Galatasaray Paylaşımlarını Kaldırdı! Ayrılık Iddiaları Gündeme Geldi

Erden Timur’un ayrılması, Icardi’nin geleceğini belirsiz hale getirmiş durumdayken taraftarlar Arjantinli yıldızın takımda kalmasını umut ediyor.

SporGündemÖne Çıkan Haberler

Icardi Instagram’da öne çıkarılan Galatasaray paylaşımlarını kaldırdı! Ayrılık iddiaları gündeme geldi” haberine 2 yorum yapıldı.

  • Zafer Zafer

    Icardi Galatasaray’dan ayrılamaz

    Yanıtla

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir