Galatasaray, İlkay Gündoğan için teklifte bulunacak! Barcelona’da kriz yaşıyor - Haber Jet

Galatasaray, İlkay Gündoğan için teklifte bulunacak! Barcelona’da kriz yaşıyor

Türk asıllı Alman futbolcu İlkay Gündoğan’ın Galatasaray’a transfer olabileceği iddia edildi. Yıldız futbolcu Barcelona’nın oynadığı futbolu eleştirmiş ve hedef tahtasına konulmuştu. Yaşanan kriz nedeniyle oyuncunun Barcelona’dan ayrılacağına kesin gözüyle bakılıyor. İddiaya göre Galatasaray İlkay Gündoğan için hamlede bulunacak.

2025’in Haziran ayına kadar Barcelona ile sözleşmesi bulunan İlkay Gündoğan’ın takımı ile bağları kopmak üzere. Yıldız oyuncunun Galatasaray’a transfer olabileceği iddia ediliyor.

İLKAY GÜNDOĞAN GALATASARAY’A GELECEK Mİ?

33 yaşındaki Türk asıllı Alman orta saha oyuncusu İlkay Gündoğan’ın Galatasaray’a transfer olabileceği iddiası Yağız Sabuncuoğlu’ndan geldi.

Sabuncuoğlu’nun haberine göre sarı-kırmızılılar, daha önce Galatasaraylı olduğunu birçok kez dile getiren İlkay Gündoğan için hamle yapacak. Haberde Galatasaray’ın yaz transfer döneminde Türk asıllı Alman futbolcuya kesin olarak teklif yapacağı bilgisi yer aldı.

İlkay Gündoğan Galatasaray'a gelecek mi?

İLKAY GÜNDOĞAN BARCELONA’DA NEDEN KRİZ YAŞIYOR?

İspanya La Liga ekiplerinden Barcelona’da forma giyen İlkay Gündoğan sezon içerisinde birçok kez takımının performansını eleştirmiş ve kendisi de birçok kez eleştiri oklarının hedefi haline gelmişti. Barcelona’nın iyi bir sezon geçirememesi ve yaşanan olaylar sonrası İlkay Gündoğan’ın takımdan ayrılabileceği ifade ediliyor.

İlkay Gündoğan Galatasaray'a transfer olur mu?

İLKAY GÜNDOĞAN’IN BARCELONA’DAKİ PERFORMANSI

İlkay Gündoğan bu sezon Barcelona forması ile 34’ü lig maçı olmak üzere 49 maçta forma giydi. Bu maçlarda 5 kez ağları sarsan İlkay, 13 kez de asist yaptı.

Spor

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir