Galatasaray Fenerbahçe maçını kim anlatıyor? Derbinin spikeri belli oldu - Haber Jet

Galatasaray Fenerbahçe maçını kim anlatıyor? Derbinin spikeri belli oldu

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında Rams Park’ta oynanacak mücadeleye artık saatler kaldı. Maç saati yaklaştıkça derbiye ilişkin yayın bilgisi ve detayları da belli oluyor. Merak edilen konulardan birisi Galatasaray Fenerbahçe maçı spikeri idi. Derbinin atmosferini ve heyecanını ekran başında izleyenlere aktarması açısından Galatasaray Fenerbahçe maç spikerinin kim olduğu oldukça önemli.

19 Mayıs’ta oynanacak olan Galatasaray – Fenerbahçe maçı Bein Sports 1 kanalından canlı olarak ekranlara gelecek. Galatasaray Fenerbahçe maçını anlatacak spiker belli oldu.

GALATASARAY FENERBAHÇE MAÇINI KİM ANLATACAK?

Galatasaray – Fenerbahçe maçını anlatacak spikerin Yalçın Çetin olduğu açıklandı. Çetin’in spiker mikrofonunda olacağı maçta röportajlarda Nezih Yücel Akşener ve Onur Çubukcu olacak.

GALATASARAY FENERBAHÇE MAÇI SPİKERİ KİM?

Galatasaray – Fenerbahçe maçı spikeri Yalçın Çetin oldu.

Peki Yalçın Çetin kimdir?

1969 Ankara doğumlu Yalçın Çetin, küçük yaşlardan itibaren dikkat çekici ses tonu ile beğeni toplamış ve çevresinden sesini değerlendirmesi yönünde tavsiyeler alarak TRT’nin spiker alım sınavlarına girmiştir. TRT’nin açtığı sınavda ikinci olan Çetin, 23 yaşında TRT’ye girmeye hak kazanmıştır.

Uzun yıllar TRT’de kariyerini devam ettiren Yalçın Çetin, günümüzde beIN Sports’ta Süper Lig maçlarının spikerliğini yapmaktadır.

Galatasaray Fenerbahçe maçı spikeri Yalçın Çetin mi?

GALATASARAY – FENERBAHÇE MAÇI NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanacak olan Trendyol Süper Lig maçı 19 Mayıs Pazar günü saat 19.00’da başlayacak. Rams Park’ta oynanacak olan mücadele beIN Sports 1’den canlı olarak yayınlanacak ve mücadelede Arda Kardeşler düdük çalacak.

Galatasaray Fenerbahçe maçını kim anlatıyor?

Spor

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir