Galatasaray Fenerbahçe maçı berabere biterse Galatasaray şampiyon olacak - Haber Jet

Galatasaray Fenerbahçe maçı berabere biterse Galatasaray şampiyon olacak

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanacak olan dev derbiye artık saatler kaldı. Maç öncesi senaryolara göre kim şampiyon olur hesaplamaları devam ediyor. Peki, Galatasaray Fenerbahçe ile berabere kalırsa ne olur, şampiyon olur mu? İşte Galatasaray Fenerbahçe maçında skor eşitliği ve skorlarda olabilecek ihtimaller...

Sarı-kırmızılılar 6 puan fark ile Fenerbahçe’nin önünde lider konumda bulunuyor. Sarı-lacivertliler için şampiyonluk çok zor bir ihtimal. Galatasaray ise şampiyonluğa çok yakın.

GALATASARAY FENERBAHÇE MAÇI BERABERE BİTERSE NE OLUR?

Galatasaray kendi sahasında ezeli rakibi ve ebedi dostu Fenerbahçe’yi ağırlayacak. Maç önce son puan durumuna göre sarı-kırmızılılar oldukça avantajlı konumda yer alıyor. En yakın rakibine 6 puan fark atan Galatasaray, bu hafta oynayacağı Fenerbahçe ile berabere kalırsa şampiyonluğunu ilan edecek.

Her türlü 0-0, 1-1, 2-2 gibi eşit skorlar Galatasaray’ı şampiyon yapacak. Aynı zamanda Galatasaray galip gelmesi durumunda da şampiyonluğunu ilan edecek.

Galatasaray Fenerbahçe maçı berabere biterse ne olur?

FENERBAHÇE NASIL ŞAMPİYON OLUR?

Fenerbahçe’nin şampiyon olabilmesi için Galatasaray’ı kendi evinde bu hafta mağlup etmesi gerekiyor. Ardından son hafta oynayacağı İstanbulspor maçını kazanması ve Galatasaray’ın da Konyaspor deplasmanında kaybetmesi durumunda Fenerbahçe şampiyon olur.

Fenerbahçe’nin kalan 2 maçı kazanıp, Galatasaray’ın ise kalan 2 maçı kaybetmesi durumunda puanlar eşitlenir ve ikili averaj üstünlüğünden Fenerbahçe şampiyonluğa ulaşabilir.

Fenerbahçe nasıl şampiyon olur?

GALATASARAY FENERBAHÇE MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanacak olan dev maç 19 Mayıs Pazar günü saat 19.00’da başlayacak.

Galatasaray Fenerbahçe maçı berabere biterse Galatasaray şampiyon mu?

GALATASARAY FENERBAHÇE MAÇINI HANGİ KANAL VERİYOR?

Galatasaray Fenerbahçe derbisi Bein Sports 1 kanalından canlı olarak izlenebilecek. Maçın hemen ardından birçok kanalda geniş özeti tartışmalı pozisyonlar eşliğinde ekranlara gelecek.

Spor

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir