Fenerbahçe Beko, Anadolu Efes maçını kazanırsa şampiyon olacak! Play-off final serisinde 4. maç - Haber Jet

Fenerbahçe Beko, Anadolu Efes maçını kazanırsa şampiyon olacak! Play-off final serisinde 4. maç

Fenerbahçe Beko, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi play-off final serisinin dördüncü maçında Anadolu Efes'i konuk edecek. Sarı-lacivertliler, bu maçı kazanmaları halinde 11. şampiyonluklarını ilan edecekler.

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi play-off final serisinin dördüncü maçı büyük bir heyecana sahne olacak. Fenerbahçe Beko, Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda Anadolu Efes’i ağırlayacak. Saat 20.30’da başlayacak olan karşılaşmada, Fenerbahçe Beko galibiyetle sahadan ayrılması durumunda 11. şampiyonluğunu kutlayacak.

FENERBAHÇE ANADOLU EFES’İ YENERSE ŞAMPİYON MU?

Fenerbahçe Beko, seride 2-1 önde bulunuyor. İlk iki maçı deplasmanda 85-74 ve 101-70’lik skorlarla kazanan sarı-lacivertliler, ev sahibi oldukları üçüncü karşılaşmayı 82-81 kaybetmişti. Anadolu Efes ise normal sezonu lider tamamladıktan sonra play-off final serisinde ev sahibi avantajını kaybetmiş ancak deplasmanda kazandıkları son maçla umutlarını sürdürmüşlerdi.

Fenerbahçe Anadolu Efes'i yenerse şampiyon mu, ne olur?

ANADOLU EFES KAZANIRSA NE OLUR?

Fenerbahçe Beko, taraftarının desteğiyle maça moralli çıkarken, Anadolu Efes de seriyi beşinci maça taşıma hedefinde. Maçın hakem üçlüsü Emin Moğulkoç, Kerem Baki ve Can Mavisu olacak. Eğer Anadolu Efes kazanırsa, serinin beşinci ve son maçı 14 Haziran Cuma günü Sinan Erdem Spor Salonu’nda oynanacak. Efes, bu kritik maçta da galip gelerek seride durumu eşitlemeyi ve şampiyonluk yolunda bir adım daha atmayı hedefliyor.

FB Anadolu Efes maçını kazanırsa şampiyon mu?

FENERBAHÇE BEKO KAZANIRSA ŞAMPİYON MU OLUYOR?

Fenerbahçe Beko’nun 11. şampiyonluğunu ilan etmesi için bir galibiyet yeterliyken, Anadolu Efes’in seriyi uzatmak için tek hedefi galibiyet olacak. İki takım da bu kritik maçta en iyi performanslarını sergilemek için sahaya çıkacak. Taraftarlar ise nefeslerini tutmuş durumda, büyük bir heyecanla bu dev mücadeleyi bekliyor.

Spor

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir