Fenerbahçe başkanlık seçiminde 46 bin 410 kongre üyesi oy kullanacak - Haber Jet

Fenerbahçe başkanlık seçiminde 46 bin 410 kongre üyesi oy kullanacak

Fenerbahçe'nin merakla beklenen başkanlık seçimi için geri sayım başladı. İlk toplantıda yeterli çoğunluk sağlanamaması üzerine seçimler, 8-9 Haziran 2024 tarihlerine ertelendi. Mevcut başkan Ali Koç ve eski başkan Aziz Yıldırım'ın kozlarını paylaşacağı Fenerbahçe başkanlık seçiminde 46 bin 410 kişi oy kullanacak.

Binlerce Fenerbahçe kongre üyesi bu hafta sonu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde sandığa giderek 3 yıl süreyle görev yapacak başkanlarını seçmek üzere oylarını kullanacak.

FENERBAHÇE BAŞKANLIK SEÇİMİNDE KAÇ KİŞİ OY KULLANACAK?

Fenerbahçe başkanlık seçimleri için ilk toplantının 30 – 31 Mayıs 2024 tarihlerinde yapılması planlanmıştı ancak yeterli çoğunluk sağlanamadığı için seçimler 8 – 9 Haziran 2024 tarihlerine ertelendi. Bu hafta sonu yapılacak seçimde kulübün kaderini belirleyecek önemli bir yarış gerçekleşecek. Ali Koç ve Aziz Yıldırım, Fenerbahçe’nin 3 yıl süreyle başkanı olmak için kongre üyelerinin oylarına talip olacak.

Fenerbahçe başkanlık seçiminde 46 bin 410 kongre üyesi oy kullanma hakkına sahip. Üyeler, Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde sabah saat 10.00’dan itibaren oylarını kullanabilecek. Seçim süreci, kulübün tüzüğüne uygun olarak gerçekleştirilecek.

Fenerbahçe kongre üye sayısı

FENERBAHÇE BAŞKANLIK SEÇİMİNDE KAÇ SANDIK VAR?

8-9 Haziran tarihlerinde yapılacak başkanlık seçiminde 46 bin 410 üye 47 sandıkta oy kullanacak. Her sandıkta adaylardan ve kulüpten temsilciler bulunacak. Seçim sonuçlarının 9 Haziran Pazar günü saat 18.00’de belli olacağı tahmin ediliyor.

FENERBAHÇE BAŞKANLIK SEÇİMİNİ KİM KAZANIR?

Ali Koç ve Aziz Yıldırım arasındaki bu başkanlık yarışı, Fenerbahçe camiasında büyük bir heyecan ve merakla bekleniyor. Ali Koç, mevcut başkan olarak görevde bulunduğu süre boyunca kulübe kazandırdığı projeler ve finansal iyileştirmeler ile dikkat çekiyor. Yeniden aday olan Koç, özellikle genç taraftarlar tarafından destekleniyor.

Fenerbahçe başkanlık seçiminde kaç kişi oy kullanacak, kaç kişi oy verecek?

Diğer yandan Aziz Yıldırım, geçmişte uzun yıllar Fenerbahçe’ye başkanlık yapmış ve kulübü önemli başarılara taşımış bir isim. Yıldırım, tecrübesi ve kulüp içerisindeki köklü ilişkileri ile geniş bir kongre üyesi kitlesinin desteğini alıyor. Yeniden başkanlık için adaylığını açıklayan Yıldırım, Fenerbahçe’yi eski başarılı günlerine döndürme vaadi ile dikkat çekiyor.

Fenerbahçe kongresinde kaç kişi oy kullanacak?

FENERBAHÇE BAŞKANLIK SEÇİM SONUÇLARI NEREDEN ÖĞRENİLİR?

Seçimlerin yapılacağı Ülker Stadyumu’nda geniş güvenlik önlemleri alınacak ve kongre üyelerinin oylarını rahatça kullanabilmeleri için gerekli düzenlemeler yapılacak. Seçim sonuçları, kulübün resmi internet sitesinden ve sosyal medya hesaplarından anlık olarak duyurulacak.

Fenerbahçe başkanlık seçim sonuçları açıklanır açıklanmaz Haberjet.com‘da paylaşılacaktır.

Spor

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir