Eczacıbaşı forması giyen Beyza Arıcı Milletler Ligi (VNL) kadrosunda yer alıyor - Haber Jet

Eczacıbaşı forması giyen Beyza Arıcı Milletler Ligi (VNL) kadrosunda yer alıyor

Filenin Sultanları 2024 Milletler Ligi (VNL) maçlarında kadroda yer alan Beyza Arıcı, Eczacıbaşı Dynavit takımında forma giyiyor. Başarılı orta oyuncu, bu sezon milli takımda çıktığı Japonya, Fransa maçlarındaki performansıyla adından söz ettirdi.

Voleybol hayatına İzmir’de başlayan 27 yaşındaki Beyza Arıcı uzun bir aradan sonra 2024 Milletler Ligi etabında A Milli Kadın Voleybol Takımı kadrosunda yer aldı.

BEYZA ARICI KİMDİR?

Beyza Arıcı, 27 Temmuz 1995 yılında İzmir’de doğdu. Voleybola İzmir Işıkkent’te başladı. Ardından 2008 yılında VakıfBank’a transfer oldu.

Arıcı, 2013 yılına kadar VakıfBank’ın genç takımlarında forma giydi. 2013-2014 sezonunda Seramiksan, 2014-2015 sezonunda Sarıyer Belediyespor’a kiralandı.

Kiralık olarak geçirdiği iki sezonun ardından başarılı orta oyuncu, Temmuz 2015’te Trabzon İdmanocağı’na transfer oldu. Burada geçen bir sezonun ardından 2016 Mayıs ayında Çanakkale Belediyespor’la bir yıllık sözleşme imzaladı.

Beyza Arıcı kimdir, aslen nereli?

2016-2017 sezonuda takımı altıncı olurken Arıcı, Eda Erdem ve Milena Rasic’ten sonra en iyi üçüncü orta oyuncu olarak sezonu tamamladı.

Sezon sonunda 2017 yılında Eczacıbaşı kulübüne katıldı. 2017 yılından bugüne Eczacıbaşı forması giyen Arıcı geçtiğimiz günlerde sözleşmesini 2 yıl daha uzattı.

Beyza Arıcı Emine Arıcı kardeş mi?

BEYZA ARICI VE EMİNE ARICI KARDEŞ Mİ?

Emine Arıcı, Beyza Arıcı’nın kardeşidir. 1997 doğumlu voleybolcu Galatasaray’da orta oyuncu pozisyonunda forma giyiyor.

Spor

Eczacıbaşı forması giyen Beyza Arıcı Milletler Ligi (VNL) kadrosunda yer alıyor” haberine 2 yorum yapıldı.

  • Volkan Volkan

    Oldukça başarılı bir orta oyuncu Beyza Arıcı ama artık yaşından dolayı ne kadar üst seviyeye çıkabilir bilmiyorum. Zaten en iyi kulüplerden birinde oynuyor

    Yanıtla
  • Ceylan Ceylan

    Milletler Ligi’nde Beyza Arıcı’yı görünce çok sevindm. Eczacıbaşı’nda da iyi performans gösteriyor

    Yanıtla

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir